Hoe werkt overstappen?

Vergelijken en
overstappen
Je huidige contract
wordt opgezegd
Je hebt 14 dagen
bedenktijd
Je overstap
is geregeld

Stroom van de beste energieleverancier

Stroom is stroom. Of je dat nu van de beste of tweede beste energieleverancier afneemt. Een overstap is in feite alleen een administratieve wijziging, er komt zelfs geen monteur aan te pas. Toch zet het net wat lekkerder koffie en stofzuig je met meer plezier als je weet dat je bij een goede energieleverancier elektriciteit en gas afneemt. Dus start met energie vergelijken en vindt binnen no time de beste energieleverancier.

Naar de beste energieleverancier overstappen?

Uiteraard wil je naar de beste energieleverancier overstappen. Maar wat is de beste energieleverancier? Dit is volledig afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Misschien vind jij dat de beste energieleverancier de goedkoopste energieprijzen aanbiedt. Of de energieleverancier die 100% groene stroom in Nederland opwekt. Je beslist het helemaal zelf, maar we adviseren je uiteraard graag in je keuze. Hulp nodig? Spreek met een van onze overstapcoaches! Bel naar 088 - 1100 888.

 

Energie vergelijken

Waar let je op?

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met je keuze voor een nieuwe energieleverancier. Daarom geven we je een aantal tips waarop je kunt letten tijdens je zoektocht naar de beste energieleverancier. Bedenk wat jij belangrijk vindt aan een energieleverancier, maak een energievergelijking en kijk of hij aan je wensen voldoet. 

 

Waar kun je op letten:

  • 100% groene stroom, wel of niet opgewekt in Nederland
  • De goedkoopste energietarieven
  • Een welkomstkorting
  • Goede en snelle klantenservice
  • Een hoge beoordeling door bestaande klanten

Wil je weten welke energieleverancier de beste is voor jou? Begin dan nu met energieprijzen vergelijken.

De beste energieleverancier gevonden?

Heb je eenmaal de beste energieleverancier gevonden, dan kun je direct overstappen. Daarmee bespaar je tot wel €280,- per jaar. Stap je over via Energievergelijken.nl dan hoef je alleen maar je aanvraag in te dienen en wij regelen de rest.

 

Je hoeft niet je huidige energieleverancier op te zeggen. Dat doet de nieuwe energieleverancier voor je. Is de beste energieleverancier de leverancier bij wie je nu al klant bent? Ook dan kun je het energiecontract via onze energievergelijker verlengen. In de meeste gevallen is dit goedkoper dan wanneer je rechtstreeks bij de energieleverancier verlengt.

 

Maak nu gratis een energievergelijking en vind de beste energieleverancier.

96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6