De snelste energiebespaarder!

Al sinds 2004 kun je bij Energievergelijken.nl terecht voor de beste energiedeals. Inmiddels besparen jaarlijks duizenden consumenten fors op hun energierekening door te kiezen voor een nieuwe leverancier via onze energievergelijker. Daar zijn we trots op en gaan we lekker mee door!

We nemen afscheid van Harry

Jarenlang was Harry (kort voor Harold) het bekende gezicht van onze site. Maar tijden veranderen en vragen om een nieuw design met nieuwe gezichten. Die van echte mensen.

Harold en de fam

De Snelste Energiebespaarder!

De beste energiedeals voor jou staan nog steeds centraal, zoals je gewend bent van ons. Maar we hebben een nieuw jasje. Zodat alles nog makkelijker vindbaar is, overzichtelijker en duidelijker. Ervaar het zelf.

Op deze manier willen we jou het nog makkelijker maken bij het scoren van die klinkende energiedeal, want stroom is gewoon stroom – en je erin verdiepen kan saai zijn. Maar geld besparen natuurlijk niet. Daarom laten we je zien dat energie vergelijken leuker (én makkelijker) is dan je denkt. We brengen je direct naar de beste prijs, zonder omwegen of je lastig te vallen met informatie waarop je toch niet zit te wachten.

 

Harry bedankt!

Welkom Ben, Familie Vos, Malou en Floris en vele anderen!!!

» check onze nieuwe vergelijker

Reageer