Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Normaal
Dal

Uitleg energie vergelijken

Met Energie vergelijken kun je een goedkope energieleverancier vinden op basis van jouw ingevoerde gegevens en direct overstappen. Energie vergelijken doe je in 3 stappen en neemt gemiddeld 10 minuten in beslag. Hiermee kun je honderden euros besparen. Lees informatie over hoe energie vergelijken werkt of ga naar onze pagina met veel gestelde vragen.

 

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Energieprijzen op energievergelijken.nl worden inclusief levering en transportkosten getoond.

 

De totaal prijs, inclusief alle kosten, komt dus bovenaan te staan. Bij energievergelijken.nl kun je daarnaast vergelijken op duurzaamheid, looptijd en energietarieven. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de beste beoordeling. Aanmelden kan direct op deze website en je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Wij zorgen er samen met de gekozen energieleverancier voor dat alles vlekkeloos verloopt. De energieprijzen worden dagelijks bijgewerkt, dus je bent altijd verzekerd van het meest actuele energieaanbod.

Hoe werkt de aanbieding?

Dit is een speciale aanbieding voor klanten van Nuon. Als je aanmeldt via deze website, dan ontvang je een gratis Nuon E-Manager. Hiermee kun je via jouw smartphone, tablet of pc inzicht krijgen in jouw uw gas- en elektriciteitsverbruik. Je wordt dan automatisch overgezet op het 3-jarige actiecontract van Nuon met variabele tarieven. Bekijk in het onderstaande filmpje hoe de E-manager werkt.

Hoe werkt vergelijken?

Vergelijk en stap over
Je hebt 14 dagen bedenktijd
Je lopende contract wordt opgezegd
Je geeft je meterstanden door
Je overstap is voltooid en de levering start

Het overstappen naar een andere energieleverancier is eenvoudig. Allereerst moet je het energiecontract vinden dat perfect bij je past. Dit doe je door energie aanbieders te vergelijken. Voor de vergelijking hoef je slechts drie gegevens in te vullen:

 

  1. Je postcode
  2. Je gezinsgrootte
  3. Je voorkeur voor grijze of groene energie

Na de vergelijking is het eenvoudig om je aan te melden bij de energieleverancier van je keuze. De nieuwe energieleverancier regelt direct jouw overstap. Hiervoor hoef je zelf dus niets te doen! De overstap wordt altijd goed afgestemd en je komt nooit zonder energie te zitten.

 


96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6