Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Normaal
Dal

Elektriciteit vergelijken en besparen

Wil je besparen op je elektriciteitsrekening? Dat kan! Door jaarlijks over te stappen naar een nieuwe leverancier voor elektriciteit en gas kunt u honderden euro's per jaar besparen. Op Energievergelijken.nl kun je aanbiedingen voor elektriciteit van ee groot aantal leveranciers vergelijken. Om direct een overzicht van alle energieleveranciers te zien, vul je je postcode, huisnummer en verbruik in bij onze energievergelijker.

 

Energie vergelijken kost slechts een paar minuten van je tijd, maar door over te stappen kan je zo honderden euro's per jaar besparen! Maak dus nu een vergelijking en kies het contract dat het beste bij je past. Betaal niet langer te veel voor je elektriciteit en stap vandaag nog over.

 

Energie vergelijken

Altijd actueel

De aanbiedingen op deze site zijn altijd actueel en up to date. Wij werken de tarieven elke dag bij om ervoor te zorgen dat u altijd een betrouwbare vergelijking kunt maken. Nadat u een vergelijking heeft gemaakt en de beste aanbieding voor uw elektriciteit en gas heeft gekozen kunt u onmiddellijk overstappen.

 

Wij sturen uw gegevens door naar uw nieuwe leverancier van elektriciteit en gas en deze zegt uw oude contract op en zorgt ervoor dat de contracten naadloos op elkaar aansluiten. Zorgeloos overstappen via Energievergelijken.nl.

Elektriciteit en gas

De meeste gezinnen in Nederland hebben dezelfde leverancier voor zowel hun elektriciteit en gas, dit betekent dat als u overstapt van elektriciteitsleverancier, u ook overstapt van gasleverancier. Technisch gezien is het mogelijk om verschillende leveranciers voor elektricitieit en gas te hebben, maar in de praktijk komt dit zelden voor. Een uitzondering op deze regel zijn mensen met stadsverwarming, wanneer u stadsverwarming heeft zit u vast aan de leverancier die deze stadsverwarming verzorgt. Wanneer u in onze vergelijker voor de optie "eigen verbruik" kiest, kunt u kiezen om alleen een vergelijking te maken voor elektriciteit of gas.

Hoe werkt overstappen?

Vergelijk en stap over
Je hebt 14 dagen bedenktijd
Je lopende contract wordt opgezegd
Je geeft je meterstanden door
Je overstap is voltooid en de levering start

Overstappen = besparen

Heb je een keuze gemaakt voor een nieuwe leverancier? Mooi! Nu treedt het overstapproces pas echt in werking. Zodra jouw gegevens bij ons binnenkomen, sturen wij dit door naar je nieuwe leverancier. Ook zeggen we het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jij hoeft dus verder niets te doen!

 

Wist je dat je honderden euro's kan besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier? Overstappen is ook nog eens gratis. Genoeg redenen dus om energie te vergelijken en direct te switchen!


96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6