Hoe werkt overstappen?

Vergelijken en
overstappen
Je huidige contract
wordt opgezegd
Je hebt 14 dagen
bedenktijd
Je overstap
is geregeld

Overstappen = besparen

Heb je een keuze gemaakt voor een nieuwe leverancier? Mooi! Nu treedt het overstapproces pas echt in werking. Zodra jouw gegevens bij ons binnenkomen, sturen wij dit door naar je nieuwe leverancier. Ook zeggen we het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jij hoeft dus verder niets te doen!

 

Wist je dat je honderden euro's kan besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier? Overstappen is ook nog eens gratis. Genoeg redenen dus om energie te vergelijken en direct te switchen!

Elektriciteit vergelijken en besparen

Wil je besparen op je elektriciteitsrekening? Dat kan! Door jaarlijks over te stappen naar een nieuwe leverancier voor elektriciteit en gas kunt u honderden euro's per jaar besparen. Op Energievergelijken.nl kun je aanbiedingen voor elektriciteit van ee groot aantal leveranciers vergelijken. Om direct een overzicht van alle energieleveranciers te zien, vul je je postcode, huisnummer en verbruik in bij onze energievergelijker.

 

Energie vergelijken kost slechts een paar minuten van je tijd, maar door over te stappen kan je zo honderden euro's per jaar besparen! Maak dus nu een vergelijking en kies het contract dat het beste bij je past. Betaal niet langer te veel voor je elektriciteit en stap vandaag nog over.

 

Energie vergelijken

Altijd actueel

De aanbiedingen op deze site zijn altijd actueel en up to date. Wij werken de tarieven elke dag bij om ervoor te zorgen dat u altijd een betrouwbare vergelijking kunt maken. Nadat u een vergelijking heeft gemaakt en de beste aanbieding voor uw elektriciteit en gas heeft gekozen kunt u onmiddellijk overstappen.

 

Wij sturen uw gegevens door naar uw nieuwe leverancier van elektriciteit en gas en deze zegt uw oude contract op en zorgt ervoor dat de contracten naadloos op elkaar aansluiten. Zorgeloos overstappen via Energievergelijken.nl.

Elektriciteit en gas

De meeste gezinnen in Nederland hebben dezelfde leverancier voor zowel hun elektriciteit en gas, dit betekent dat als u overstapt van elektriciteitsleverancier, u ook overstapt van gasleverancier. Technisch gezien is het mogelijk om verschillende leveranciers voor elektricitieit en gas te hebben, maar in de praktijk komt dit zelden voor. Een uitzondering op deze regel zijn mensen met stadsverwarming, wanneer u stadsverwarming heeft zit u vast aan de leverancier die deze stadsverwarming verzorgt. Wanneer u in onze vergelijker voor de optie "eigen verbruik" kiest, kunt u kiezen om alleen een vergelijking te maken voor elektriciteit of gas.

96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6