Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Normaal
Dal

Energie aanbiedingen

Energieleveranciers halen graag nieuwe klanten binnen met energie-aanbiedingen. Denk aan welkomstkortingen en welkomstcadeaus. De energie-aanbiedingen verschillen per energieleverancier. Wij helpen je graag aan de beste en goedkoopste energie-deal.

 

energie aanbiedingen

Energie acties

Je kunt bij ons eenvoudig je energie vergelijken. Vul je postcode en huisnummer in. Geef aan wie je huidige energieleverancier is. Veel energie-aanbiedingen gelden namelijk alleen voor nieuwe klanten. Als je je huidige energieleverancier invult, houden wij hier rekening mee in de vergelijking. Geef aan wat je jaarverbruik is en vergelijk energieprijzen. Wij geven je een duidelijk overzicht van de actuele energie-aanbiedingen die beschikbaar zijn op jouw adres. Zo kun je gemakkelijk alle energie-acties vergelijken die je via ons kunt krijgen. Goedkope energie-aanbieding gevonden? Dan kun je het energiecontract direct via ons afsluiten.

Aanbiedingen energie

Er zijn verschillende soorten energie-aanbiedingen. Veel energieleveranciers bieden nieuwe klanten een welkomstkorting aan bij een energiecontract. Er zijn ook energieleveranciers die welkomstcadeaus aanbieden aan nieuwe klanten.

Welkomstkorting

De welkomstkorting wordt ook wel de cashback energie genoemd. Dit is een eenmalige korting die je als nieuwe klant krijgt bij het afsluiten van een energiecontract. Deze welkomstkorting krijg je uitgekeerd bij de jaarafrekening of aan het einde van je contract. Je kunt hiermee flink besparen op je energierekening. Stap je elk jaar over, dan kun je elk jaar profiteren van een welkomstkorting.

Energie met cadeau

Sommige energieleveranciers bieden bij een energiecontract een cadeau aan. Zoals een ‘gratis’ iPad of cadeaubon. Een cadeautje krijgen is natuurlijk altijd leuk. Maar let op: meestal ben je met energie met een cadeau uiteindelijk duurder uit. De tarieven bij contracten met een cadeau zijn namelijk vaak een stuk hoger. Ook krijg je welkomstcadeaus meestal alleen aangeboden bij meerjarige contracten. Je zit dan voor langere tijd vast aan een contract met hogere tarieven. Energie met een cadeau kiezen, is dus vaak niet voordelig. Je vindt deze welkomstcadeaus dus niet in ons vergelijkingsoverzicht.

Beste energie aanbieding

De beste energie-aanbiedingen vind je door je energie te vergelijken. Wij zetten voor jou alle energie-acties op een rij. De beste energie-aanbieding is een eenjarig energiecontract met lage tarieven én een welkomstkorting. Als je elk jaar je energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar profiteren van een welkomstkorting. Met het geld dat je daarmee bespaart op je energierekening, kun je gemakkelijk zelf het cadeau kopen dat je bij een ander contract zou krijgen. En dan hou je nog geld over ook.

Energie aanbiedingen energieleveranciers vergelijken

Ga je via ons overstappen van energieleverancier, dan kun je profiteren van een welkomstkorting. In ons vergelijkingsoverzicht zie alle aanbiedingen van energieleveranciers. Je ziet in één oogopslag welke energieleverancier de beste energie-aanbieding heeft. Ook zie je per leverancier hoe hoog de welkomstkorting is. Deze welkomstkorting is al inbegrepen in de jaarkosten die wij tonen. Zo kun je gemakkelijk de energie-aanbiedingen van leveranciers vergelijken. 

Waarom via ons energie aanbiedingen vergelijken?

Wij zijn een van de grootste energievergelijkingssites van Nederland. Je bent bij ons altijd verzekerd van een actueel overzicht van de beste energie-aanbiedingen. De tarieven in onze vergelijker worden dagelijks bijgewerkt. Als je de beste energie-actie hebt gevonden, kun je via ons direct overstappen. Wij sturen je gegevens door naar je nieuwe energieleverancier. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Wij regelen samen met je nieuwe leverancier dat de overstap goed verloopt. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.