Hoe werkt overstappen?

Vergelijken en
overstappen
Je huidige contract
wordt opgezegd
Je hebt 14 dagen
bedenktijd
Je overstap
is geregeld

Stroom van de beste energieleverancier

Stroom is stroom. Of je dat nu van de beste of tweede beste energieleverancier afneemt. Een overstap is in feite alleen een administratieve wijziging, er komt zelfs geen monteur aan te pas. Toch zet het net wat lekkerder koffie en stofzuig je met meer plezier als je weet dat je bij een goede energieleverancier elektriciteit en gas afneemt. Dus start met energie vergelijken en je vindt binnen no time de beste energieleverancier.

Vind de beste energieleverancier

Uiteraard wil jij energie ontvangen van de beste energieleverancier. Maar wat is de beste energieleverancier? Wat de beste energieleverancier is voor jou is volledig afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Misschien vind jij dat de beste energieleverancier de goedkoopste energieprijzen aanbiedt. Of de energieleverancier die 100% groene stroom in Nederland opwekt. Je beslist het helemaal zelf, maar we adviseren je uiteraard graag in je keuze. Hulp nodig? Spreek met een van onze overstapcoaches. We helpen je graag. Bel naar 088 - 1100 888.

 

Beste energieleverancier 2021

In Nederland kun je kiezen uit wel meer dan 40 energieleveranciers. Door de concurrentie kunnen deze energieleveranciers jou lage prijzen voor energiecontracten aanbieden. De beste energieleverancier 2021 vind je makkelijk door bij ons te vergelijken. Vul je gegevens in en bekijk meteen je besparing. Energieleveranciers vergelijken met zonnepanelen of een dubbele meter? Tuurlijk, dat kan ook bij ons. Overstappen van energie kost je maar tien minuten. In drie stappen bespaar jij al op je rekening!

Energie vergelijken

Wat is de beste energieleverancier?

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met je keuze voor een nieuwe energieleverancier. Daarom geven we je een aantal tips waarop je kunt letten tijdens je zoektocht naar de beste energieleverancier. Bedenk wat jij belangrijk vindt aan een energieleverancier, ga energie vergelijken en kijk of de leverancier aan je wensen voldoet.

 

Beste energie: duurzaam

Vind jij het milieu belangrijk en is de beste energie voor jou groene energie? In onze vergelijker kun je makkelijk filteren op duurzaamheid. Kies bijvoorbeeld voor 100% of 50% groene energie. Zo kun je thuis gebruikmaken van groene stroom en groen gas. Tijdens de vergelijking kun je ook makkelijk de samenstelling zien van de energie die je gaat afnemen. En wist jij ook dat groene energie niet per se duurder is?

 

Beste energieleverancier: klantenservice

Vind jij het belangrijk dat een leverancier hoge beoordelingen heeft door bestaande klanten en een goede en snelle klantenservice? Dan is de beste energieleverancier voor jou een leverancier met een goede service.

 

Beste energieleverancier: prijs

Vind jij goedkope energie belangrijk? Dan is de beste energieleverancier voor jou een leverancier met de goedkoopste energietarieven en hoge welkomstkortingen. Gebruikmaken van onze energievergelijker is gratis. Door te vergelijken, scoor je makkelijk een van onze beste deals.

 

Beste energiemaatschappij

Maar wat is nu de beste energiemaatschappij? De beste energiemaatschappij ofwel beste energieleverancier is dus voor iedereen anders. De een wil een duurzame leverancier, de ander een goedkope. Een ding weten wij zeker: vergelijk je via ons, dan bespaar je op de kosten.

De beste energieleverancier gevonden?

Heb je eenmaal de beste energieleverancier gevonden, dan kun je direct overstappen. Daarmee bespaar je tot wel €280,- per jaar. Stap je over via Energievergelijken.nl dan hoef je alleen maar je aanvraag in te dienen en wij regelen de rest.

 

Je hoeft niet je huidige energieleverancier op te zeggen. Dat doet de nieuwe energieleverancier voor je. Is de beste energieleverancier de leverancier bij wie je nu al klant bent? Ook dan kun je het energiecontract via onze energievergelijker verlengen. In de meeste gevallen is dit goedkoper dan wanneer je rechtstreeks bij de energieleverancier verlengt.

 

 

96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8