Budget Energie

Budget Energie

BudgetEnergie is opgericht in 2011 en kent momenteel al zo’n 100.000 aansluitingen. Dit kenmerkt hun enorme groei in een relatief korte periode. Ze richten zich vooral op consumenten en kleine bedrijven. BudgetEnergie is een echte online prijsvechter die met slimme producten hun klanten gemak, overzicht en vooral blijvend voordeel willen bieden.

Budget Energie tarieven

Het liefst willen leveranciers zo hoog mogelijk staan in onze vergelijker. Daarom geven ze regelmatig flinke kortingen weg. Af en toe energie vergelijken is dus slim om te doen. Dat scheelt direct geld! Wij maken de energiemarkt voor jou zo overzichtelijk als we kunnen. Want zelf je kosten uitrekenen is nogal een klus met al die posten. Wij zetten alles voor jou op een rij in onze vergelijker. Ben je benieuwd naar de tarieven van Budget Energie? Vergelijk en kijk hoeveel jij kunt besparen.

Mijn Budget Energie

Budget Energie heeft een online mijn omgeving waarin je heel veel zelf kunt regelen: mijn budgetenergie. Je kunt bij Budget Energie inloggen en bijvoorbeeld je termijnbedrag veranderen, een verhuizing doorgeven of je meterstanden doorgeven. Je hebt het zo geregeld via MijnBudget.

Budget Energie app

Budget Energie heeft geen eigen app, maar je kunt alles in de mijn omgeving wel zelf online regelen.

Budget Energie opzeggen

Als je via ons overstapt naar Budget Energie dan hoef je je huidige contract niet op te zeggen. Dat doet Budget Energie voor je. Alleen als je verhuist moet je zelf contact opnemen met je energieleverancier.

Budget Energie contact

Je kunt contact opnemen via het Budget Energie telefoonnummer 020 20 555 55 of via het contactformulier op de website.

Extra informatie over Budget Energie

Budget Energie is eind 2011 opgericht door Atoomstroom. Budget Energie is een prijsvechter die groene energie aanbiedt. In 2018 is Budget Energie gefuseerd met NLE. Zij zijn onderdeel van de Nuts Groep. 

Budget Energie wil graag de beste online energieleverancier zijn. Door transparant te zijn en de producten zo simpel mogelijk te houden, probeert Budget Energie gemakkelijk en overzichtelijk te zijn voor de klant. Dit doen zij door lage tarieven en een persoonlijke service. Ze leveren 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Hiermee stimuleren zij hun klanten om beter om te gaan met energie en om zelf energie op te wekken.

Enkele feiten over Budget Energie

Holding/bestuur: Nuts Groep B.V.
Eigendom: BudgetEnergie valt samen met Atoomstroom onder de Nuts Groep B.V.
Leveringsvergunning sinds: 4 juli 2012
Lid Gedragscode: ja

Contactgegevens

Adres
Postbus 11950
Postcode
1001GZ
Plaats
Amsterdam
Openingstijden
Maandag - vrijdag 08.30 -18.00
Telefoonnummer
020-20 55 555 (lokaal)
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier