Clean Energy

Clean Energy

Clean Energy wil samen met hun klanten een bijdrage leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem. 

Holthausen Clean Energy

Clean Energy is onderdeel van de Holthausen Groep. Deze staat voor veiligheid, duurzaamheid, samenwerking en innovatie. Door te streven naar een schonere toekomst loopt de Holthausen groep voorop op het gebied van duurzame oplossingen.

Clean Energy vergelijken

Het liefst willen energieleveranciers natuurlijk hoog scoren in onze vergelijker. Daarom geven ze regelmatig korting op contracten. Het is dus slim om af en toe even je leverancier met anderen te vergelijken. Misschien kun jij wel een hoop besparen.

Clean Energy tarieven

De energiemarkt kan best ingewikkeld zijn. Wij proberen deze gemakkelijker te maken. Door je je gegevens in te vullen in onze energievergelijker krijg je meteen een handig overzicht. Slechts in een paar klikken kun jij de tarieven van onder andere Clean Energy vergelijken. 

Clean Energy verhuizen

Ga je verhuizen? Dan is het slim om te kijken of je energiecontract nog bij je past. Je verbruik zal hoogstwaarschijnlijk veranderen. Dit betekent energie vergelijken en switchen van leverancier voordelig kan zijn. 

Clean Energy opzeggen

Als je overstapt naar Clean Energy dan hoef je je huidige contract niet zelf op te zeggen. Jij kunt een nieuw contract afsluiten en Clean Energy zegt je huidige energiecontract voor je op. Als je verhuist moet je wel zelf even contact opnemen met je energieleverancier.

Clean Energy zakelijk

Ook voor de zakelijke markt biedt Clean Energy een oplossing. Via de website kun je een offerte aanvragen.

Clean Energy wil samen met klanten een positieve bijdrage leveren aan het klimaat. Dit doen ze door te investeren in lokale duurzame projecten en alleen maar groene energie te leveren. Groene energie zou geen keuze moeten zijn, maar vanzelfsprekend.

Holding/bestuur: Holthausen Groep

Eigendom: Holthausen Groep

Leveringsvergunning sinds: 18-07-2017

Lid Gedragscode: Ja

Contactgegevens

Adres
Transportweg 2
Postcode
9601MB
Plaats
Hoogezand
Openingstijden
Telefoonnummer
085 06 45 990 ()
E-mailadres:
service@cleanenergy.nl
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier