DELTA

Delta Energie

Delta zette in 2016 alle klanten in één keer om naar groene stroom. Maar er zijn nog meer uitdagingen: een transitie naar een fossielvrij en duurzaam leven.

Delta Energie vergelijken

In onze vergelijker vergelijk je verschillende energieleveranciers, waaronder Delta Energie. Om een goede positie te krijgen geven deze leveranciers regelmatig hoge kortingen op hun contracten voor energie. En dat is dan weer goed voor jouw portemonnee.

Delta Energie tarieven

De energiemarkt is niet altijd even gemakkelijk. Wij proberen deze iets gemakkelijker voor je te maken. Door je gegevens in te vullen in onze energievergelijker krijg je een handig overzicht. Binnen een paar klikken kun jij de tarieven van Delta Energie met die van andere energieleveranciers vergelijken. 

Mijn Delta Energie

Als klant bij Delta kun je gebruik maken van je eigen Mijn Delta omgeving. Hier beheer je al je producten, heb je inzicht in je nota’s en verbruik en wijzig je eenvoudig je gegevens.

Delta Energie verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Dan is dat het perfecte moment om te kijken of je huidige energiecontract nog wel zo goed bij je past. Je energieverbruik zal hoogstwaarschijnlijk veranderen. Overstappen naar een andere energieleverancier kan je een hoop geld schelen.

Delta Energie opzeggen

Als je overstapt naar Delta Energie dan hoef je je huidige energiecontract niet op te zeggen. Je kunt een nieuw contract afsluiten en Delta Energie zorgt dan voor de opzegging van je huidige contract. Als je verhuist dan moet je wel even contact opnemen met je huidige leverancier.

Delta Energie zakelijk

Delta Energie is er ook voor ondernemers. Je kunt via de website een advies op maat aanvragen. 

Delta energie contact

Je kunt Delta energie bereiken via telefoonnummer 0118 22 66 00. Ook kun je contact opnemen via het contactformulier op de website.

Delta is een dochter van Vattenfall en een echte Zeeuwse energieleverancier. Als er een provincie is die met de krachten van de natuur kan omgaan is het wel Zeeland: land in zee. Wind, water en zon passen perfect bij de 100% groene Delta. 'Uit Zeeland haal je energie' is dan ook het motto van Delta. 

 

Bij Delta wordt op z'n Zeeuws gewerkt: efficiënt, nuchter en vriendelijk. Recht door zee, zonder teveel poespas. Wil je grotere stappen zetten dan alleen 100% groene energie? Dan geeft Delta jou graag advies. 

Holding/bestuur: Vattenfall
Eigendom: Vattenfall
Leveringsvergunning sinds: 11 juni 2004
Lid Gedragscode: ja

Contactgegevens

Adres
Postbus 5048
Postcode
4330KA
Plaats
Middelburg
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 21:00 uur en zaterdag 9:00-13:00 uur
Telefoonnummer
0118 – 225500 ()
E-mailadres:
info@delta.nl
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier