easyEnergy

easyEnergy Nederland

easyEnergy is een energieleverancier uit Nederland en is in 2016 opgericht door Maarten Roelfs en Raymond van Eck. easyEnergy levert groene stroom en gas. Tussen de inkoopprijzen en verkoopprijzen van energie wordt door easyEnergie weinig marge berekend met als doel om een voordelig energiecontract aan klanten aan te bieden.

 

easyEnergy vergelijken 

easyEnergy geeft aan energie te verkopen tegen inkoopprijzen. Daarnaast biedt easyEnergy geen aanbiedingen omdat zij aangeven altijd een lage prijs te bieden. Via de vergelijker kun je easyEnergy met andere energieleveranciers vergelijken. Bekijk op deze manier of de tarieven en andere voorwaarden bij jouw wensen aansluiten.

easyEnergy tarieven

De tarieven voor elektriciteit en gas verschillen bij easyEnergy per moment. Hierdoor kunnen zij elektriciteit en gas aanbieden tegen daadwerkelijke inkoopprijzen. Op je energierekening betaal je ook voor het leveringstarief van elektriciteit en/of gas. Verder betaal je inkoopkosten en regiotoeslag voor gas. Hierbij geldt hoe verder je van de gasbron woont, des te hoger de regiotoeslag is.

easyEnergy verhuizen

Als je gaat verhuizen, verhuist energie en het contract met je mee. Een wijziging in je adres kun je doorgeven via de persoonlijke omgeving van easyEnergie. Je kunt de wijziging ook per post of e-mail doorgeven.

easyEnergy opzeggen

easyEnergy is ieder moment op te zeggen. Hierdoor betaal je als klant geen opzegvergoeding als je het contract vroegtijdig opzegt. Wel hanteert easyEnergy een opzegtermijn van 30 dagen. Wil je easyEnergy binnen 30 dagen al opzeggen? Dan is een opzegtermijn van 1 of 2 werkdagen ook mogelijk. Dit is alleen mogelijk als je zelf je energiecontract opzegt. Dit kan door een mail te sturen naar de klantenservice.

easyEnergy zakelijk

easyEnergie biedt onder eigen naam geen energie aan voor zakelijke klanten. Operationeel eigenaar Nieuwestroom biedt wel zakelijke energie aan ondernemers aan.

Extra informatie over easyEnergy

easyEnergy is in 2016 opgericht door Maarten Roelfs en Raymond van Eck vanuit het idee dat de energiemarkt eerlijker en transparanter moet zijn. easyEnergy is het niet eens met de manier waarop concurrenten hun prijs berekenen. Zo berekenen andere leveranciers een extra bedrag bovenop de kostprijs waardoor ze veel winst maken. easyEnergy biedt energie aan tegen inkoopprijzen. Elektriciteit en gas worden ingekocht tegen de inkoopprijs en hierover wordt een klein bedrag per m3 gerekend om andere kosten te dekken. Op deze manier wil easyEnergy een voordelig contract aanbieden. Concurrenten rekenen welkomstbonussen, kortingen of cadeaus door aan de klant. easyEnergy vindt dit niet eerlijk tegenover de klant en biedt deze aanbiedingen dan ook niet aan. easyEnergy heeft sinds 2017 een vergunning voor het leveren van energie en is sinds juni 2018 onderdeel van NieuweStroom. easyEnergy biedt groene stroom aan dat voornamelijk uit windenergie gewonnen wordt.

Enkele feiten over easyEnergy

Holding/bestuur: e-Energy Europe B.V.
Eigendom: NieuweStroom
Leveringsvergunning sinds: 3 maart 2017
Lid Gedragscode: Ja

Contactgegevens

Adres
Anna van Buerenplein 41
Postcode
2995DA
Plaats
Den Haag
Openingstijden
08:30-20:00
Telefoonnummer
0858-883658 (lokaal tarief)
E-mailadres:
klantenservice@easyEnergy.com
Website
Voorwaarden

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier