Energiedirect.nl

Energiedirect

Energiedirect.nl vindt dat energie voordeliger en eenvoudiger kan. Daar zijn ze al vanaf 2002 mee bezig. Energiedirect wil dat bereiken door zich te richten op een lage prijs, gewoon groen energie, eenvoudig online en altijd een scherpe deals.

Mijn Energiedirect

De Enerdirect app waar je al je energiezaken kunt regelen heet Regelneef. Je kunt ok online bij Energiedirect inloggen. In de online-omgeving en app kun je voorkijken of je termijnbedrag nog klopt met je verbruik, of direct vragen stellen via de chat. Ook geeft Regelneef je inzichten in je energieverbruik.

Naast de app Regelneef heeft Energiedirect nog een app, genaamd Tankey. Met Tankey tank je goodkoop benzine. Als klant van Energiedirect krijgt je 5 cent extra korting op een liter brandstof. Ben je geen klant van Energiedirect, dan krijg je alleen de eerste twee maanden 5 cent korting, daarna nog 1 cent per liter.

Energiedirect vergelijken

Wil jij weten of Energiedirect de energiedeal voor jou heeft? Vergelijk Energiedirect met een groot aantal andere energieleveranciers in onze vergelijker. Energie vergelijken heb je zo gedaan. Vul je gegevens en verbruik in en kijk welke energieleverancier het beste bij jou past.

Energiedirect tarieven

Bij het vergelijken van energie komt meer kijken dan alleen de energietarieven. Wil jij de tarieven van Energiedirect vergelijken met een groot aantal andere leveranciers? Kijk dan in onze energievergelijker. Wij vergelijken energiecontract altijd op basis van jaarkosten, daarbij nemen wij ook de vaste leveringskosten en eventuele cashbacks mee. Z weet je precies welke energiedeal voor jou op jaarbasis het voordeligst is.

Energiedirect zonnepanelen

Steeds meer mensen schaffen zonnepanelen aan en daarom kun je bij ons ook je energie vergelijken met zonnepanelen. Ben je benieuwd of een energiecontract van Energiedirect met je eigen opgewekte energie voor jou het voordeligst is? Kijk dan snel in onze vergelijker.

Energiedirect verhuizen

Een verhuizing is altijd een goed moment om kritisch naar je energiecontract te kijken. Je verbruik kan veranderen doordat je naar een grotere of kleinere woning gaat. Wil je een verhuizing doorgeven aan je leveranciers, neem dan contract met de Energiedirect klantenservice.

Energiedirect opzeggen

Wil jij je energiecontract bij Energiedirect opzeggen? Neem dan contact op met Energiedirect. Let daarbij wel op dat bij een voortijdige opzegging een leverancier hiervoor een boete in rekening kan brengen.

Energiedirect zakelijk

Ook zakelijke klanten kunnen bij Energiedirect terecht, want ook als ondernemer wil je niet te veel tijd en geld verspillen aan energie. Wil je zakelijke energiecontracten vergelijker? Kijk dan in onze zakelijke energievergelijker.

 

Contactgegevens

Adres
Willemsplein 4
Postcode
5211AK
Plaats
's-Hertogenbosch
Openingstijden
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Telefoonnummer
0900–3347328 (€ 0,70 cent per gesprek + gebruikelijke belkosten)

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier