Fenor BV

FENOR BV

FENOR is een energieleverancier uit Friesland. Het bedrijf is in 2011 opgericht door een groep ondernemers met jarenlange kennis op het gebied van energie. FENOR staat voor een uitstekende dienstverlening en probeert zo persoonlijk mogelijk met de klant te zijn. Voor particuliere, MKB en grootzakelijke energiecontracten kan je bij hen terecht. 

FENOR Energie

FENOR levert aan alle klanten 100% duurzaam opgewerkte stroom. Deze duurzame energie wordt voor zo'n 45% opgewerkt door Nederlandse windmolens en het overige deel door windmolens in andere Europese landen. Het is inmiddels ook mogelijk om groen gas aan te vragen bij FENOR. Het bedrijf maakt gebruik van Garanties van Oorsprong om te bewijzen dat hun energie daadwerkelijk groen is. 

Mijn FENOR

Mijn FENOR is een online omgeving die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld je rekeningen in te zien, meterstanden door te geven of je jaarverbruik te controleren. Inloggen kan als bestaande klant met een gebruikersnaam en wachtwoord. 

FENOR vergelijken

Wil je FENOR vergelijken met andere energieleveranciers? Dat kan met onze energievergelijker. Hier kan je je gegevens invullen en dan berekenen wij wat de beste aanbieding voor jou is.  

FENOR tarieven

Benieuwd naar de tarieven van FENOR? Als je een vergelijking maakt in onze vergelijker komt er voor jou de beste deal naar voren. Je kan hier ook de andere deals van andere leveranciers zien. Dus ook van FENOR. 

FENOR verhuizen

Als je een bestaande klant bent bij FENOR en gaat verhuizen, kan je je energiecontract meenemen naar je nieuwe adres. Je kunt hiervoor contact opnemen met FENOR (zie 'FENOR contact') of inloggen op de Mijn FENOR omgeving. Geef je verhuizing minstens 10 werkdagen van tevoren door. 

FENOR opzeggen

Wil je je energiecontract bij FENOR opzeggen? Ook daarvoor kan je contact opnemen met de klantenservice. Houd wel rekening met de opzegtermijn van 30 dagen en bedenk ook dat je soms een een opzegvergoeding moet betalen. Deze betaal je als je je vaste contract opzegt voordat deze is afgelopen. De hoogte hiervan verschilt per energiecontract. Kijk dit dus even na voordat je je contract opzegt.

FENOR contact

Je kan contact met FENOR opnemen via het telefoonnummer 085–7733120. Een mail sturen naar klantenservice@fenor.nl kan ook. 

Extra informatie over FENOR BV

Door de liberalisering en de overnamegolf zijn er bijna geen regionale energiebedrijven meer. FENOR wil hier verandering in brengen en probeert met mond-tot-mond reclame en sportsponsoring klanten te trekken.

Het Friese bedrijf ziet niets in agressieve marketingcampagnes en doet hier dan ook niks mee. Ze proberen wel te concurreren met de grote leveranciers. Ze leverden eerst alleen aan grootverbruikers en het MKB, maar sinds kort ook aan consumenten. In verband met de locatie in Heerenveen richt het bedrijf zihc met name op de energiemarkt in Noord-Nederland. FENOR is een onderdeel van ECNed van Jorke Wielinga.

FENOR probeert erg persoonlijk te zijn met al haar klanten. Een voorbeeld hiervan is de verzamelfactur voor meerdere aansluitingen. Ze vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Vandaar dat zij de klantenservice regelmatig op training sturen en de beantwoording vragen monitoren.

Ze zijn ook erg betrokken bij de sport en cultuur in de regio Friesland. Ze sponsoren regelmatig sportieve of culturele evenementen om zo de binding met de regio te laten zien.

Enkele feiten over FENOR

Holding/bestuur: Magna Frisia Holding B.V.
Eigendom: FENOR B.V. valt onder Magna Frisia Holding B.V.
Leveringsvergunning sinds: 1 augustus 2013
Lid Gedragscode: Ja

Contactgegevens

Adres
Postbus 325
Postcode
8440AH
Plaats
Heerenveen
Openingstijden
werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur
Telefoonnummer
085 - 77 33 120 (lokaal)
E-mailadres:
klantenservice@fenor.nl
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier