Greenchoice

Greenchoice

Energieleverancier Greenchoice is in 2001 opgericht door drie personen. Vanaf het begin levert Greenchoice alleen maar groene energie. En nu zelfs alleen nog maar groene energie uit Nederland. Greenchoice heeft een groene en persoonlijke benadering. In 2007 is 30% van Greenchoice verkocht aan Eneco, die ook een groene strategie heeft. 

 

Greenchoice tarieven

In onze vergelijker vind je altijd de actuele tarieven van Greenchoice. Vink Greenchoice in het vergelijkingsoverzicht links bij ‘Energieleverancier’ aan. Je ziet dan alle energiecontracten van Greenchoice die je via ons kunt afsluiten. Zo kun je gemakkelijk Greenchoice tarieven vergelijken. Ook kun je Greenchoice via ons eenvoudig vergelijken met andere energieleveranciers.

 

Greenchoice energie

Greenchoice biedt alleen groene energie uit Nederland aan. De groene stroom van Greenchoice komt uit windenergie, zonne-energie en biomassa. Je kunt als Greenchoice-klant zelf een lokale energiebron uitkiezen. Het gas dat Greenchoice aanbiedt, is bosgecompenseerd gas. Ook wel CO2-gecompenseerd gas genoemd. Dit betekent dat het gebruik van aardgas wordt gecompenseerd door het planten en beschermen van bomen. 

 

Greenchoice zonnepanelen

Zelf duurzame energie opwekken? Je kunt bij Greenchoice ook zonnepanelen kopen. Volgens Greenchoice verdien je deze investering in vijf tot zeven jaar terug. Ook is het mogelijk om via Greenchoice zonnepanelen te huren voor een vast bedrag per maand. Via de Greenchoice-app krijg je inzicht in de hoeveelheid groene stroom die je opwekt met je zonnepanelen. 

 

Mijn Greenchoice

In de online omgeving Mijn Greenchoice kun je als Greenchoice-klant zelf je energiezaken regelen. Zo kun je via Mijn Greenchoice zelf je termijnbedrag aanpassen, je meterstanden doorgeven en inzicht krijgen in je energieverbruik.

 

Greenchoice app

Als klant van Greenchoice kun je met behulp van de Greenchoice-app energie besparen. Met deze app krijg je inzicht in je energieverbruik en de energiekosten. Ook kun je jouw energieverbruik vergelijken met het gemiddelde energieverbruik van een Nederlands huishouden. Je kunt via de app gemakkelijk je termijnbedrag aanpassen als dit nodig is. De Greenchoice-app biedt verder verschillende bespaartips en de mogelijkheid om zelf energiebespaardoelen in te stellen.

 

Greenchoice opzeggen

Je kunt bij Greenchoice maandelijks je energiecontract opzeggen. Als je overstapt naar een andere leverancier, dan zegt deze het contract voor je op. In dat geval hoef je dat dus niet zelf te doen. Let wel altijd op de looptijd van je contract. Stap je voortijdig over, dan kan het zijn dat je een opzegvergoeding moet betalen. Dit staat vermeld in je contractvoorwaarden.

 

Greenchoice verhuizen

Als je gaat verhuizen, kun je Greenchoice-energiecontract opzeggen. Maar het is ook mogelijk om je energiecontract mee te verhuizen. Geef je verhuizing uiterlijk twee dagen voor de sleuteloverdracht door aan Greenchoice. Dit kan via Mijn Greenchoice.

 

Greenchoice zakelijk

Greenchoice biedt ook zakelijke energie aan. Zowel voor zzp'ers en mkb’ers als voor grootzakelijk. Je kunt via ons ook zakelijke energie vergelijken. Zo zie je gemakkelijk of Greenchoice de beste energieleverancier is voor jouw bedrijf. 

 

Greenchoice vergelijken

Wil je weten of Greenchoice voor jou de voordeligste energieleverancier is? Je kunt Greenchoice via ons met een groot aantal energieleveranciers vergelijken. Als je duurzaamheid belangrijk vindt, kun je ook filteren op energieleveranciers die alleen groene energie aanbieden. Door energie te vergelijken vind je gemakkelijk de energieleverancier die bij jou past.

Extra informatie over Greenchoice

Greenchoice is een Rotterdamse energieleverancier die zich vanaf 2001 heeft ingezet voor groene keuzes. De energieleverancier levert alleen stroom uit zonne-energie, windenergie en biomassa.. Alle energie die Greenchoice levert wordt 100% in Nederland opgewekt. Ook streeft Greenchoice naar een wereld waarin iedereen hun eigen energie opwekt. Dit kan bijvoorbeeld met zonnepanelen of windmolens.

 

Greenchoice is de grootste 100% groene energieleverancier. Greenchoice was ook de eerste energieleverancier die groene stroom en bosgecompenseerd gas levert. De uitstoot van niet-duurzame energie wordt gecompenseerd door het planten van bomen.

Enkele feiten over Greenchoice

Holding/bestuur: Energieconcurrent (70%) en Eneco (30%)
Eigendom: Energieconcurrent heeft 70% van de aandelen en Eneco heeft 30%. Greenchoice heeft zelf een aandeel van 30% in Hydro Investment Project B.V., 20% in First Green Capital, 50% in Yellow Step Solar en 20% in Etriplus/Greenport Venlo
Leveringsvergunning sinds: 1 juli 2001
Lid Gedragscode: ja

Contactgegevens

Adres
Kruisplein 15
Postcode
3014DB
Plaats
Rotterdam
Openingstijden
Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur, op zaterdag van 08.30 tot 17.00
Telefoonnummer
010 - 478 23 26 (lokaal)
E-mailadres:
vragen@greenchoice.nl
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier