Huismerk Energie

Huismerk Energie

Huismerk Energie is een kleine, jonge leverancier in 2012 opgericht door twee ondernemers. In eerste plaats staat Huismerk naar eigen zeggen voor een persoonlijke service. Daarnaast hechten ze veel waarde aan de duurzaamheid van energie. Huismerk Energie levert 100% Nederlandse stroom, afkomstig uit windenergie, waterenergie, zonne-energie en biomassa. De ambitie is dat heel Nederland wordt voorzien van duurzame energie uit de eigen omgeving. 

Mijn Huismerk Energie

Mijn Huismerk Energie is de online omgeving van energieleverancier Huismerk Energie. Op de Thuispagina kan je je energieverbruik inzien, wijzigingen doorgeven en facturen bekijken. Je kunt inloggen op de online omgeving met je klantnummer, e-mailadres of zelfgekozen gebruikersnaam en natuurlijk een wachtwoord. 

Huismerk Energie tarieven

Hoe lager de tarieven, hoe hoger de energieleveranciers in onze vergelijker staan! Als je de tarieven van Huismerk Energie wilt vergelijken, kan je het beste gebruikmaken van onze energievergelijker. De beste aanbieding voor jouw situatie komt bovenaan te staan. Hoeveel kan jij besparen?

Huismerk Energie verhuizen

Als je gaat verhuizen, kan je je energiecontract vaak gewoon meenemen naar je nieuwe adres. Je moet wel even een adreswijziging doorgeven. Dit kan via de online omgeving 'Mijn Huismerk Energie', maar ook door contact op te nemen met de klantenservice. 

Huismerk Energie opzeggen

Wil je je energiecontract bij Huismerk Energie opzeggen? Dan kan je het beste contact opnemen (kijk hieronder voor de contactgegevens). Let op: als je een vast contract hebt en deze opzegt voor de einddatum, kan het zijn dat je een opzegvergoeding moet betalen. De hoogte van deze vergoeding hangt af van de resterende looptijd van je contract. 

Huismerk Energie contact

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met Huismerk Energie. Je vraag mailen naar info@huismerkenergie.nl kan, maar ze zijn ook te bereiken via Whatsapp op 06-26626622 en via telefoon op 088-1051122. 

Extra informatie over Huismerk Energie

Huismerk Energie is een kleine energieleverancier die in 2012 is opgericht door Peter den Biesen en Loek Otters. Zij willen zich onderscheiden door een hoogwaardige klantenservice en duidelijkheid te bieden over de herkomst van energie. Dit doen zij onder andere door hun stroometiket op de website te publiceren. Zo'n etiket laat zien waar de geleverde energie precies vandaan komt. In het geval van Huismerk Energie is 66,8% van de geleverde energie windenergie, 12,8% zonne-energie, 19,9% biomassa en 0,5% waterenergie. Het liefst ziet Huismerk Energie dat heel Nederland voorzien wordt van duurzame energie uit de eigen omgeving. 

Huismerk Energie focust zich op lokaal geproduceerde groene energie. Doordat zij een kleinschalige organisatie zijn, kunnen zij (naar eigen zeggen) zeer efficiënt en persoonlijk te werk gaan. Hierin verschillen zij van de grotere energieleveranciers.

 

Samen met De Groene Stoomfabriek en Energy Trading Company vormt Huismerk Energie een onafhankelijke energiemaatschappij genaamd de Energie Transitie Groep (ETG). Deze energiemaatschappij wil zich op alle onderdelen van de markt richten, omdat ze van mening is dat duurzame energieproductie niet alleen gerealiseerd kan worden door duurzame energie in te kopen. Energie Transitie Groep richt zich op zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. 

 

Duurzaamheid is gegarandeerd bij Huismerk Energie. Ze hebben een certificaat voor duurzame energie gekregen van CertiQ, de enige Nederlandse organisatie die zo'n certificaat mag afgeven. Ook hebben ze voor het product ‘Lokaal groen’ een HIER Klimaatbewust certificaat.

Enkele feiten over Huismerk Energie

Holding/bestuur: Greenchoice (20%), NRG Associates N.V. (80%)

Eigendom: Energie Transitie Groep N.V., welke wordt bestuurd door NRG Associates N.V. en Greenchoice

Leveringsvergunning sinds: 23 november 2012

Lid Gedragscode: Ja 

 

Contactgegevens

Adres
Postbus 125
Postcode
6500AC
Plaats
Nijmegen
Openingstijden
maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
Telefoonnummer
088 - 1051122 (lokaal)
E-mailadres:
info@huismerkenergie.nl

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier