Innova Energie

Innova Energie

Innova Energie B.V. is een leverancier die in 2010 gestart is met het leveren van energie. Daarvoor waren zij vooral ondersteunend voor andere leveranciers, waaruit het idee groeide om zelf energie te gaan leveren. Alle klanten van Innova Energie zijn gegerandeerd van 100% groene stroom. Innova Energie levert elektriciteit en gas aan consumenten en zakelijke klanten in Nederland.

Innova Energie vergelijken

Wil je Innova Energie vergelijken met andere energieleveranciers? Dit kan makkelijk via onze energievergelijker. Het bovenste resultaat is de beste aanbieding die we voor jou op dat moment hebben. 

Innova Energie tarieven

Soms weet je niet meer wat al die tarieven betekenen en hoe je ze het beste uit elkaar kunt houden. Gelukkig kunnen wij dat voor je doen met onze energievergelijker. Je kunt onder andere de tarieven van Innova Energie terugvinden in deze vergelijker. Maak een vergelijking en zie direct hoeveel jij kunt besparen! 

Innova Energie zakelijk

Innova Energie biedt ook zakelijke energiecontracten aan. Je komt in aanmerking voor een zakelijk energiecontract als je het energiecontract wilt afsluiten voor een pand die een zakelijke functie heeft. Ook als je ZZP'er bent en vanuit huis werkt, kan je in aanmerking komen voor een zakelijk energiecontract. 

Innova Energie opzeggen

Als je je contract bij Innova Energie wilt opzeggen, kan je dat doen door een e-mail te sturen naar klantenservice@innovaenergie.nl of door op een andere manier contact op te nemen. Vermeld in je e-mail je aansluitgegevens en de datum waarop jij je contract wilt beëindigen. Zeg je een vast contract op voordat deze is afgelopen? Dan moet vaak je een opzegvergoeding betalen. 

Innova Energie contact

Wil je contact opnemen met Innova Energie? Het Innova Energie telefoonnummer is 070-3016610. Je kunt ze bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. Buiten de openingstijden om, of als je geen tijd hebt om te bellen, kan je ook een contactformulier invullen op de website. 

Extra informatie over Innova Energie

Innova Energie B.V. is in 2010 gestart met het leveren van energie. Zij hadden veel ervaring als ondersteuner van het backoffice proces bij andere leveranciers. Dit deden zij enkele jaren, waaruit het idee voortkwam om zelf energie te gaan leveren. Innova Energie richtte zich eerst op de zakelijke markt en de verduurzaming binnen die sector. In 2018 nam Innova Energie het failliete Energieflex over en richt zich vanaf eind 2018 ook op de consumentenmarkt. Zij leveren voornamelijk aan het MKB, maar bieden ook consumentencontracten aan.

Innova werkt volgens vier kernwaarden:

  1. Makkelijk
  2. Duurzaam
  3. Besparen
  4. Innovatie

Zij beloven om zeer klantgericht te werk te gaan. Geen lange wachttijden aan de telefoon is hier een voorbeeld van. Ook willen zij er voor zorgen dat de energie die geleverd wordt, betaalbaar is. De stroom die geleverd wordt is 100% groen en dit kan worden aangetoond met de certificaten die ze bij Certiq hebben ingekocht. De energie van Innova is voor 87,19% afkomstig uit windenergie, voor 0,14% zonne-energie en voor 12,67% biomassa uit Duitsland.

Innova komt ook regelmatig met energiebesparende producten op de markt. Ze ontwikkelen namelijk graag duurzame energieoplossingen voor jou als consument of ondernemer, maar ook voor de samenleving in het algemeen. Voor ondernemers hebben ze zakelijke zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto's en een Energie Monitoring Systeem (EMS). Het EMS is een online applicatie waarmee je energiegegevens van je bedrijf kunt inzien en hiermee energieverspilling kunt voorkomen. 

 

Enkele feiten over Innova Energie

Holding/bestuur: NCIS Holding B.V. en Hang Holding B.V. 
Eigendom: Innova B.V. valt onder NCIS Holding B.V. en Hang Holding B.V.
Leveringsvergunning sinds: 7 december 2004
Lid Gedragscode: Ja

Contactgegevens

Adres
Oude Middenweg 75
Postcode
2491AC
Plaats
's-Gravenhage
Openingstijden
Maandag tm vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Telefoonnummer
070-3016610 (lokaal)
E-mailadres:
klantenservice@innovaenergie.nl
Website
Voorwaarden

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier