Leon Zeewolde

LEON Zeewolde

LEON Zeewolde is een lokale energieleverancier die, zoals de naam al doet vermoeden, actief is in de omgeving van Zeewolde. Het bedrijf wekt 100% groene energie op door middel van zonnepanelen. Je kunt bij LEON Zeewolde zonnepanelen huren, kopen of alleen gebruikmaken van groene energie als je geen zonnepanelen wilt laten plaatsen. Op deze manier probeert LEON het dorp en de omgeving te voorzien van groene stroom door deze zelf op te laten wekken door de inwoners. 

LEON Zeewolde vergelijken

Wil je LEON Zeewolde vergelijken met andere energieleveranciers? Dan kun je gebruikmaken van onze energievergelijker. Deze vergelijker toont een groot aantal energieleveranciers waaruit je kunt kiezen op jouw adres. Vergelijk de tarieven en bespaar! 

LEON Zeewolde tarieven

LEON Zeewolde heeft verschillende pakketten. Wil je weten welk pakket voor jou het goedkoopst is? Ook dat kan je vinden in onze vergelijker. De tarieven staan bij de aanbieding, zodat je alles in een oogopslag kunt zien en vergelijken.  

LEON Zeewolde verhuizen

Ga je verhuizen? Dan is het handig om dit uiterlijk 10 werkdagen van tevoren te melden bij je leverancier. Zeker als je bij LEON gebruikmaakt van het Postcodepakket, welke alleen beschikbaar is voor inwoners van Zeewolde en omgeving. Je kunt je energiecontract vaak meenemen naar je nieuwe adres, maar LEON Zeewolde is een lokale energieleverancier waarbij het dus anders kan werken. Zie het onderstaande kopje voor de contactgegevens van LEON Zeewolde.

LEON Zeewolde opzeggen

Als je je contract bij LEON Zeewolde wilt opzeggen, kun je contact opnemen door te bellen naar 036 5220650 of het contactformulier op de website in te vullen. Je kunt ook mailen naar info@LEONZeewolde.nl. Houd rekening met je opzegtermijn en een eventuele opzegvergoeding als je je contract te vroeg opzegt. 

LEON Zeewolde zakelijk

LEON Zeewolde biedt geen speciale zakelijke tarieven aan. Je kunt wel de verschillende pakketten van LEON vergelijken, omdat er meerdere mogelijkheden zijn. Je kunt een pakket kiezen waar je zonnepanelen huurt, maar je kunt ze ook zelf inkopen. Heb je geen zin in zonnepanelen op je dak? Dan kun je ook alleen een contract met duurzaam opgewekte elektriciteit aanvragen. 

Extra informatie over Leon Zeewolde

LEON Zeewolde is een lokaal energiebedrijf die actief is in de omgeving van Zeewolde. De naam LEON staat dan ook voor Lokaal Energie Opwekkings Netwerk. De visie van LEON is dat er meer hernieuwbare energie opgewekt en gebruikt moet worden, omdat deze opwekking nu te langzaam gaat. Fossiele brandstoffen moeten verleden tijd worden en LEON wil hieraan meewerken door alleen maar zonne-energie aan te bieden, welke ook nog eens lokaal opgewekt wordt. Zo help je als inwoner mee aan het verbeteren van je eigen dorp.

 

LEON Zeewolde wil op lokaal niveau volledig in de energiebehoefte kunnen voorzien. Door zonnepanelen aan te bieden en gratis te plaatsen, probeert LEON particulieren en bedrijven te stimuleren om mee te helpen aan een toekomst waarin duurzame energie eerder regel dan uitzondering is. 

Enkele feiten over LEON Zeewolde

Holding/bestuur: Chiriqui B.V.

Eigendom: LEON Zeewolde is onderdeel van Chiriqui B.V. 

Leveringsvergunning sinds: 19 november 2012

Lid Gedragscode: Ja 

 

Contactgegevens

Adres
Zonnehoven 13
Postcode
3893CA
Plaats
Zeewolde
Openingstijden
Telefoonnummer
036 5220650 ()
E-mailadres:
info@LEONZeewolde.nl
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier