MAIN Energie

MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier gevestigd in Diemen. Het is van nature een leverancier die zich richt op de zakelijke en vastgoedmarkt, maar biedt ook contracten aan voor particuliere aansluitingen. MAIN Energie levert aan alle klanten 100% groene stroom.

MAIN Energie zakelijk

MAIN Energie richt zich voornamelijk op energiecontracten voor de zakelijke markt. Het bedrijft stelt zich niet alleen voor als energieleverancier, maar ook als energiepartner. Je krijgt niet alleen gas en elektriciteit van MAIN, maar ze voorzien je ook van informatie over de nieuwste besparingsmogelijkheden en de wetgevingen rondom energie waaraan je bedrijf moet voldoen. MAIN Energie heeft verschillende sectoren met eigen specialisten, zoals een reguliere zakelijke sector, maar ook een vastgoedsector, een Aziatische sector en een agrarische sector. Zo krijg je advies op maat.

Mijn MAIN Energie

In de MijnMAIN omgeving van MAIN Energie kan je zelf je energiezaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld je verbruik inzien of je nota's bekijken. MijnMAIN is beschikbaar in verschillende versies: voor de sector Zakelijk en voor de sector Vastgoed. Voordat je kunt inloggen moet je je eerst wel even aanmelden.

MAIN Energie tarieven

MAIN Energie biedt zowel zakelijke tarieven als thuis tarieven. Als je de beste deal voor jouw situatie wilt vinden, kan je het beste de energieprijzen vergelijken. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. 

MAIN Energie vergelijken

Je wilt natuurlijk wel een goedkoop zakelijk energiecontract afsluiten. Om zeker te weten dat je goed zit, kan je gebruik maken van onze energievergelijker. In de vergelijker kan je precies zien welke aanbiedingen de leveranciers voor je hebben. De goedkoopste optie staat altijd bovenaan. 

MAIN Energie opzeggen

Als je je contract bij MAIN Energie wilt opzeggen, houd dan rekening met een opzegtermijn. Voor consumenten geldt meestal dat er een opzegtermijn van 30 dagen is. Bij zakelijke energiecontracten kan dit ook, maar er is ook een kans dat deze oploopt tot zes maanden. Check je contract om op tijd op te kunnen zeggen. 

MAIN Energie contact

Voor contact met MAIN Energie kan je bellen naar 020-2240528 of mailen naar klantteam@mainenergie.nl. Ook staat er een contactformulier op de website. 

Extra informatie over MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier die zich voornamelijk richt op de Zakelijke, Vastgoed- en Grootzakelijke sector. Toch leveren zij ook energie aan het particuliere sector in Nederland, maar de zakelijke markt blijft het meest belangrijk.  

Persoonlijk contact (iedereen krijgt een eigen accountmanager) en advies op maat zorgen er voor dat MAIN Energie een relatie weet op te bouwen met de klanten. Ook werken zij veel samen met vastgoedbeheerders en proberen zij alles zo simpel mogelijk te regelen. MAIN Energie probeert ook op andere manieren persoonlijk contact te onderhouden met de klanten. Ze staan op beurzen als de PROVADA, maar organiseren ook events voor klanten zodat de relatie wordt onderhouden. Zo is er een VastgoedCup: een golftoernooi voor de vastgoedklanten. 

Alle klanten van MAIN Energie krijgen 100% groene stroom geleverd. Hier hoeven de klanten geen meerkosten voor te betalen. Tegen een kleine meerprijs kan er ook CO2-gecompenseerd gas geleverd worden. MAIN Energie levert haar klanten ook innovatieve producten en diensten waarbij zij inzicht en grip krijgen op hun energieverbruik waardoor energiekosten kunnen worden verlaagd.

Enkele feiten over MAIN Energie

Holding/bestuur: Streamline Holding B.V.
Eigendom: MAIN Energie is onderdeel van Audax Energie
Leveringsvergunning sinds: 12 juli 2005
Lid Gedragscode: Ja

Contactgegevens

Adres
Stammerkamp 1
Postcode
1112VE
Plaats
Diemen
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
Telefoonnummer
088 – 080 9100 (lokaal)
E-mailadres:
helpdesk@mainenergie.nl
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier