NieuweStroom

NieuweStroom

NieuweStroom is een kleine organisatie die zich richt op de zakelijke markt. Deze energieleverancier vindt dat klanten moeten kunnen profiteren van de laagst mogelijke kosten en koopt daarom zijn stroom dagelijks in, waardoor klanten niet hoeven te betalen voor het risico van prijsschommelingen. Je krijgt geen vast contract en kan altijd je factuur controleren, omdat NieuweStroom zijn stroom rechtstreeks inkoopt vanaf de beurs. NieuweStroom zegt geen extra verborgen kosten te rekenen, waardoor ze een 100% eerlijke prijs hebben.

NieuweStroom vergelijken

Iedereen wil natuurlijk het goedkoopste energiecontract. Daarom hebben wij onze energievergelijker. In deze vergelijker kun je een groot aantal energieleveranciers met elkaar vergelijken, zodat je het beste contract voor jouw huidige situatie kunt uitkiezen. 

NieuweStroom tarieven

De tarieven van NieuweStroom zijn gemakkelijk te achterhalen: ze zijn namelijk gelijk aan de beursprijs. De prijzen van stroom wisselen elk uur, de prijzen van gas wisselen dagelijks. Bovenop deze tarieven komt nog een regiotoeslag en vaste leveringskosten. De tarieven kan je ook terugzien in onze vergelijker. 

NieuweStroom verhuizen

Als je gaat verhuizen, kan je je energiecontract vaak meenemen naar het nieuwe adres. Bij zakelijke contracten ligt het vaak anders, omdat een verhuizing van een bedrijf vaak betekent dat je naar een groter of kleiner pand verhuist. Hierdoor verandert je energieverbruik waarschijnlijk ook en sluit je huidige energiecontract misschien niet meer aan bij je situatie. Je kan je tarieven vergelijken om te checken of je nog goed zit en anders je contract opzeggen (kijk hiervoor ook onder 'NieuweStroom opzeggen'). 

NieuweStroom opzeggen

NieuweStroom doet niet aan vaste contracten. Ze vinden dat consumenten de vrijheid moeten hebben om een contract af te sluiten en op te zeggen wanneer ze willen, zonder opzegboete. Er blijft altijd wel een opzegtermijn van 30 dagen gelden, omdat dit wettelijk is vastgelegd. Als je sneller wilt opzeggen, kan dit bij NieuweStroom door zelf op te zeggen, in plaats van je nieuwe energieleverancier te laten opzeggen. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice via klantenservice@nieuwestroom.nl of het telefoonnummer 085-4011470. 

NieuweStroom zakelijk

NieuweStroom is in de eerste plaats een energieleverancier voor de zakelijke markt. Na de overname van easyEnergy zijn ze ook contracten voor consumenten gaan aanbieden, maar nog steeds ligt de focus op de zakelijke klein- en grootverbruikers. 

Extra informatie over NieuweStroom

NieuweStroom is opgericht op 4 december 2012 en heeft inmiddels ook easyEnergy overgenomen. Zo kunnen ze blijven garanderen dat ze hun stroom dagelijks voor een lage prijs kunnen inkopen. NieuweStroom vindt namelijk dat zowel bedrijven als consumenten moeten kunnen genieten van vrijheid en van een lage prijs. Daarom koopt deze energieleverancier dagelijks energie en gas in op de handelsbeurs EPEX(APX), omdat dit goedkoper is dan inkopen op de lange termijn beurs (ENDEX). Het gas wordt verhandeld via het Title Transfer Facility (TTF) systeem.

 

NieuweStroom rekent de actuele marktprijzen door aan jou als consument of bedrijf, met een kleine bijbetaling voor de opslag. NieuweStroom geeft aan geen verborgen winstmodel te willen hebben, waardoor je gegarandeerd de werkelijke prijs voor stroom en gas betaalt. Ze willen volledig transparant zijn over de kosten en de markt, met als uiteindelijke doel de hele energiemarkt te transformeren tot een efficiënte en transparante markt. 

 

Enkele feiten over NieuweStroom

Holding/bestuur: Slim met Energie B.V.
Eigendom: NieuweStroom is in handen van private investeerders
Leveringsvergunning sinds: 1 oktober 2012
Lid Gedragscode: Ja

Contactgegevens

Adres
0
Postcode
Plaats
Openingstijden
Telefoonnummer
()

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier