Qwint

Qwint Energie

Qwint is één van de weinige écht Nederlandse bedrijven. Qwint is een kleine speler op de energiemarkt en zegt daarom persoonlijke aandacht te besteden aan alle klanten. Met een combinatie van groene stroom en gas wilt ook Qwint zijn steentje bijdragen aan een duurzame samenleving. Qwint onderscheidt zich door vooral ‘normaal’ te blijven. Hierbij kunnen we denken aan een kundige klantenservice zonder keuzemenu’s, 0900-nummers en grote callcenters. Ook doet Qwint niet aan schreeuwende reclamecampagnes en hebben ze naar eigen zeggen een goede inkoopafdeling waardoor ze de prijs laag kunnen houden. Helaas resulteert dit vrijwel in geen enkele situatie in een top-10-classering op onze website.

 

Mijn Qwint

Via het klantenportaal Mijn Qwint kun je makkelijk al je gegevens inzien. Je kunt bijhouden wat je verbruikt en je meterstanden online doorgeven.

Qwint Vergelijken

Qwint richt zich op klein zakelijke klanten en bieden diensten aan van levering van elektriciteit en gas tot zonnepanelen. Qwint vind je ook terug in onze energievergelijker voor particulieren.

Qwint tarieven

In onze energievergelijker kun je de actuele energietarieven van Qwint vergelijken met een groot aantal andere leveranciers. Vul je gegevens en verbruik in en kijk welke energiedeal het beste bij jou past. Qwint biedt daarnaast ook zakelijke energiecontracten aan voor particulieren.

Qwint verhuizen

Ga je verhuizen? Altijd een goed moment om je energie vergelijken. Let daarbij wel op het type contract wat je hebt en wanneer dit afloopt. Heb je twijfel hoe dit met jouw energiecontract zit kun je altijd even contact opnemen met de leverancier.

Qwint opzeggen

Wil je energiecontract bij Qwint opzeggen? Neem hiervoor contact op met de leverancier. Ben je gelijk opzoek naar een nieuwe energieleverancier, maak dan een energievergelijking op onze website. Energie vergelijken heb je zo gedaan. Let op dat bij een zakelijk contract kan een voortijdige opzegging van je contract tot hoge kosten leiden. Check hiervoor de voorwaarden van je contract of neem contact op met je energieleverancier.

Qwint zakelijk

Qwint richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere energiemarkt. Wil je zakelijk energie vergelijken? Kijk dan in onze zakelijke vergelijker. Dan zie je alle zakelijke energieleveranciers voor jou op een rij.

Extra informatie over Qwint

Qwint is een kleine leverancier gevestigd in Hengelo. In 2007 zijn ze begonnen met het leveren van groene en grijze energie aan consumenten en zakelijke klanten. Qwint ziet in de loop der tijd hoe ingewikkeld de energiemarkt is voor de consument. Qwint wilt energie weer simpel maken. Geen poespas, gewoon energie leveren tegen een goede prijs met een goede klantenservice en het liefst op een zo duurzaam mogelijke manier.

 

Qwint komt nooit met een welkomstkorting of een zogenaamd cadeautje. Ze willen altijd lage tarieven kunnen bieden en niet alleen voor nieuwe klanten, maar juist ook voor bestaande klanten. Leuk feit hierbij is dat Qwint de touwtjes in eigen handen heeft en houdt, want zij zijn één van de weinige écht Nederlandse energieleveranciers. Omdat Qwint klein is, beloven ze persoonlijke aandacht in tegenstelling tot de grotere energiebedrijven die veelal met callcenters werken, vaak een duur telefoonnummer hebben, waar een klant een nummer is geworden en waar je wel eens met een robot een telefoongesprek voert.

 

Qwint heeft zo’n 7.000 zakelijke klanten. Hoeveel consumenten er tot het klantenbestand van Qwint geteld mogen worden, is onbekend. Zeker is wel dat Qwint veelal door bezoekers van Energievergelijken.nl bovengemiddeld wordt beoordeeld. Dit kan zeker te maken hebben met het Nederlandse karakter en de persoonlijke aandacht. De tarieven zijn echter helaas niet scherp genoeg om bij ons te verschijnen in de top 10.

Contactgegevens

Adres
Postbus 856
Postcode
7550AW
Plaats
Hengelo
Openingstijden
Telefoonnummer
074 250 06 08 ()
E-mailadres:
info@qwint.nl
Website
Voorwaarden

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier