Sepa green

Sepa Green 

Sepa Green is een leverancier die zich voornamelijk richt op het MKB, maar ook consumentencontracten aanbiedt. Sepa Green wil Nederland op een verantwoorde en transparante wijze van energie voorzien. Ze leveren niet alleen energie, maar helpen ook om het energieverbruik terug te dringen. Dit doen zij door bijvoorbeeld zonnepanelen in te zetten.

De energie die Sepa Green levert is altijd voor minimaal 20% duurzaam opgewekt in Nederland. Daarnaast investeren zij in de opwekking van duurzame energie.

 

sepa-green

 

Sepa Green tarieven

Energietarieven zijn afhankelijk van je energieverbruik en het soort energiecontract dat je hebt afgesloten. Sepa Green biedt een vast en variabel energiecontract aan. Hierbij biedt het vaste contract een vaste energieprijs aan. Dit betekent dat je als klant niet te maken hebt met prijsstijgingen van je contract als er inflatie optreedt. Je koopt je energie volgens een vaste prijs in. Dit betekent wel dat je als klant geen recht hebt op een lagere energieprijs op het moment dat de prijzen dalen. Bij het variabele energiecontract koop je de energie voor een variabele prijs in. De energieprijzen bij dit contract wijzigen per half jaar. Deze energieprijzen zijn gelijkwaardig aan de prijzen die op dat moment in de markt gevoerd worden. Op het moment dat de energieprijzen dalen, daalt de prijs van jouw energiecontract. Dit betekent wel dat zodra de energieprijzen stijgen, jouw energiecontract duurder wordt. Hierdoor ben je als klant altijd zeker van een eerlijke prijs.

Sepa Green vergelijken

De energieprijzen verschillen per huishouden. Energieleveranciers vergelijken is daarom altijd belangrijk. Via de energievergelijker kan je eenvoudig Sepa Green vergelijken met andere leveranciers.

Sepa Green verhuizen

Ga je verhuizen? Zorg er dan voor dat je op tijd je verhuizing aan je energieleverancier doorgeeft. Bij Sepa Green is dit uiterlijk twee weken van tevoren. Het verhuizen van energie bij dezelfde energieleverancier kan gemakkelijk geregeld worden. Toch is een verhuizing wel een goed moment om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. Zorg er daarom voor je verhuizing voor dat je via de energievergelijker alle contracten vergelijkt. Zo weet je zeker dat je geen goede deal misloopt.

Sepa Green opzeggen

Wil je het contract bij Sepa Green opzeggen? Houd dan rekening met contract gebonden regelingen zoals opzegtermijn en opzegvergoeding. Sepa Green hanteert een opzegtermijn van 30 dagen bij een vast en een variabel contract. Als het einde van de contractduur nog niet verstreken is op het moment van beëindiging van het contract, dan brengt Sepa Green een opzegvergoeding in rekening. De hoogte van de opzegvergoeding varieert en is afhankelijk van de resterende looptijd van het contract van € 50,- tot aan € 125,-. Deze regeling geldt enkel voor particuliere consumenten. Voor zakelijke afnemers bestaat een ander regelement.

Sepa Green zakelijk

Sepa Green is van oorsprong energieleverancier voor het MKB. Hierdoor heeft Sepa Green veel ervaring in het leveren van energie aan zakelijke klanten. Zowel klein- als grootverbruikers kunnen gebruikmaken van zakelijke energie van Sepa Green. Ook inkoopcollectieven zijn welkom bij Sepa Green.

Extra informatie over Sepa Green

Sepa Green is een redelijk nieuwe energieleverancier die zich inzet voor een duurzame energieopwekking in Nederland. Ze richten zich voornamelijk op het MKB, maar bieden ook consumentencontracten aan.

Sepa Green levert momenteel energie die voor 20% echt groen is. Ze zijn hier eerlijk over. Momenteel is het nog niet mogelijk om 100% echte groene stroom uit Nederland te leveren. Zij willen elke tien jaar hun groene productie met 10% laten stijgen, zodat zij in 2050 voor 50% groene energie kunnen leveren. Dit noemen zij stapsgewijs vergroenen. Dit wil Sepa Green doen omdat de fossiele brandstoffen ooit een keer opraken en de CO2-uitstoot zeer negatieve gevolgen heeft voor de aarde. Sepa Green streeft ernaar om 100% duurzame, groene energie te leveren. Momenteel wekt Sepa Green hun energie voornamelijk op uit waterkracht, biomassa en de zon.

Volgens de klimaatdoelen moet in 2020 tenminste 14% van de gebruikte energie in Nederland uit duurzame bronnen komen. Sepa Green Energy wil hier graag aan meewerken. Klanten van Sepa Green krijgen een groencertificaat. Hierop wordt gegarandeerd dat de groene energie van Sepa Green Energy 100% in Nederland geproduceerd is.

 

 

Enkele feiten over Sepa Green

Holding/bestuur: Intrimentum B.V. en Drienerpark Holding B.V.
Eigendom: Sepa Green is een zelfstandige B.V. Sepa Green valt onder de bestuurder Instrementium B.V. en Drienderpark Holding B.V.
Leveringsvergunning sinds: 14 december 2012
Lid Gedragscode: Ja

Contactgegevens

Adres
M.H. Tromplaan 55
Postcode
7513AB
Plaats
Enschede
Openingstijden
Telefoonnummer
088 0124800 ()
E-mailadres:
info@sepagreen.nl
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier