De Vastelastenbond

Vastelastenbond

De Vastelastenbond is opgericht in 2004 en komt op voor de belangen van de consument. 

Vereniging de Vastelastenbond

Wat is Vereniging de Vastelastenbond nu eigenlijk? Vereniging de Vastelastenbond is een consumentenvereniging die zich richt op het beschermen van consumenten. De Vastelastenbond is niet gebonden aan energieleveranciers en zoekt daarom onafhankelijk het beste aanbod op voor elke consument. Je kunt als consument voor een bepaald bedrag per jaar een soort abonnement afsluiten. De Vastelastenbond zoekt dan de beste aanbieding voor jouw situatie en regelt ook de overstap naar een andere leverancier voor je. 

Vastelastenbond tarieven

De Vastelastenbond maakt afspraken met energieleveranciers, waardoor ze de energie tegen een goedkopere prijs kunnen leveren of kortingen kunnen geven. Het bedrijf is zelf geen energieleverancier en heeft dus ook geen 'eigen' tarieven, maar ze checken de tarieven van andere leveranciers voor je. Wil je ook je tarieven vergelijken? Dit kan in onze energievergelijker

Vastelastenbond opzeggen

De Vastelastenbond kan je eigenlijk zien als tussenpersoon die voor jou een energiecontract afsluit, zodat je zelf niets meer hoeft te doen. Als je het abonnement bij de Vastelastenbond opzegt, word je zelf weer verantwoordelijk voor je energiecontract. Onthou dus goed: je contract opzeggen bij de Vastelastenbond betekent niet dat je energiecontract ook stopt! Deze loopt gewoon door tot een jaar nadat deze is afgesloten door de Vastelastenbond. Als je dat contract ook wilt stopzetten, kun je contact opnemen met de leverancier.  

Vastelastenbond contact

Wil je contact opnemen met de Vastelastenbond? Je kunt ze bereiken op 040-7200200 of via een chat op de website. Als je een mail wilt sturen, kun je het formulier daarvoor ook vinden op de website van de Vastelastenbond. 

Extra informatie over de Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond is opgericht in 2004, het jaar dat de energiemarkt werd geliberaliseerd. De Vereniging merkte dat er inmiddels een energiebranche was ontstaan waarin eerlijkheid en transparantie niet meer de kernwaarden zijn. Door zelf onderzoek te doen naar de beste energieprijzen en de ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten te houden, kunnen ze elk jaar voor inmiddels zo'n 150.000 klanten een passend energiecontract vinden.

 

Het motto van de Vastelastenbond is 'Nooit meer last van je vaste lasten'. Zij zoeken namelijk elk jaar het beste energiecontract voor je uit. De vereniging is 100% onafhankelijk en zal daardoor geen energieleverancier voortrekken. Het aanbod van de Vastelastenbond is inmiddels ook uitgebreid naar internetproviders, verzekeringen en meer. 

 

De Vastelastenbond kan worden gezien als tussenpersoon. Ze kunnen bestaan doordat ze verschillende abonnementen aanbieden, zoals het Enerige Vanzelf Geregeld pakket. Dit pakket houdt in dat de Vastelastenbond elk jaar voor jou het beste energiecontract kiest en voor je afsluit. Zo hoef je zelf niet meer om te kijken naar je vaste lasten. 

 

Enkele feiten over de Vastelastenbond

Holding/bestuur: Wolfert Holding B.V. 
Eigendom: 
Leveringsvergunning sinds: n.v.t.
Lid Gedragscode: n.v.t.

Contactgegevens

Adres
Torenallee 28 8
Postcode
5617BD
Plaats
Eindhoven
Openingstijden
ma t/m vr 0900-1700
Telefoonnummer
040 - 7200200 ()

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier