Vrijopnaam

Vrijopnaam energie

Het doel van Vrijopnaam energie is om de norm van energie uit kolencentrales te veranderen naar duurzaam opgewekte energie. Dit doel moet bereikt worden door iedereen in staat te stellen om zijn eigen energie op te wekken. Dit doet Vrijopnaam door zonnepanelen in zonneparken te verkopen aan huishoudens waarbij geen zonnepanelen op het dak van hun woning geplaatst kan worden. Zo is eigen energie opwekken voor iedereen mogelijk. Vrijopnaam ziet dan ook graag een toekomst waarin iedereen zijn eigen energie opwekt.

 

vrijopnaam

Vrijopnaam vergelijken

Vrijopnaam biedt iedere klant de mogelijkheid om zelf duurzame energie op te wekken. Als klant wek je zelf energie op en de eventuele winst die je maakt is voor jou. Dit kan in sommige gevallen zeer gunstig uitvallen. Benieuwd hoe dit voor jouw situatie is? De energie van Vrijopnaam kun je gemakkelijk vergelijken met andere leveranciers.

Vrijopnaam tarieven

Bij Vrijopnaam wek je als klant je eigen energie op. Vrijopnaam vult het opgewekte energie aan met restroom en gas zodat je niet zonder energie komt te zitten als je weinig hebt opgewekt. Voor de kosten van het zonnepaneel, de aangeleverde stroom en het gas moet je betalen. Bij Vrijopnaam betaal je, net zoals bij andere energieleveranciers, voor de levering. Dit heet het leveringstarief. Bij Vrijopnaam kan je voor het leveringstarief kiezen tussen enkel- of dubbeltarief. Waarbij je bij het enkeltarief gebonden bent aan een vast tarief per gebruik. Bij het dubbeltarief betaal je afwisselend voor het normale tarief en het daltarief. Het daltarief is het laagste tarief. Dit is het tarief dat je betaalt op werkdagen van 23:00 tot 07:00 uur, in het weekend en op feestdagen. Op de overige momenten betaal je voor het normale tarief die bij Vrijopnaam net iets hoger is dan het enkeltarief. Wat voor jou het goedkoopste tarief is, is afhankelijk van de momenten waarop je de meeste energie gebruikt. Daarom is het altijd verstandig om je energiecontract te vergelijken om te zien welke deal het beste is voor jouw situatie.

Vrijopnaam verhuizen

Ga je verhuizen? Omdat de zonnepanelen niet op je eigen dak geplaatst zijn, verhuizen deze gewoon met je mee. Je verhuizing kun je doorgeven aan Vrijopnaam. Je kan dit doen door een mail te sturen naar het klantenteam. Zorg er wel voor dat je de verhuizing minimaal twee weken voor de verhuisdatum doorgeeft, zodat Vrijopnaam genoeg tijd heeft voor de administratie. Bij de verhuizing wordt een nieuw termijnbedrag voor je vastgesteld. Dit bedrag kan verschillen van het bedrag dat je eerst betaalde omdat dit nieuwe bedrag is gebaseerd op de historische gegevens van je nieuwe adres.

Vrijopnaam opzeggen

Je energiecontract opzeggen kan heel gemakkelijk bij Vrijopnaam. Ieder contract is maandelijks opzegbaar. Dit betekent dan ook dan je geen opzegvergoeding hoeft te betalen, wel zo fijn. Je contract opzeggen doe je door een mail te sturen naar Vrijopnaam.

Vrijopnaam zakelijk

Vrijopnaam biedt geen speciale zakelijke energiecontracten aan. Wel is het mogelijk om je in te schrijven als zakelijke klant.

Extra informatie over Vrijopnaam

Vrijopnaam energie is opgericht door Marc Kluytmans, Casper Hengst en Bas wijnen vanuit het geloof dat de energiemarkt moest veranderen. Nederland is volgens Vrijopnaam te veel afhankelijk van energie uit kolencentrales. Vrijopnaam wil streven naar een toekomst waarin duurzaam opgewekte energie geen optie is maar de norm. De missie is dan ook: iedereen wekt zijn eigen energie op.

Vrijopnaam wil deze missie volbrengen door te zorgen dat iedere consument in Nederland in staat is om door middel van zonnepanelen zijn eigen energie op te wekken. Dit doen zij door zonnepanelen op zonneparken te verkopen. Dit betekent dat je als klant bij Vrijopnaam geen zonnepanelen op je eigen dak hebt. Dit zorgt ervoor dat zonnepanelen voor veel meer huishoudens mogelijk zijn. Hierdoor wordt het aandeel aan duurzaam opgewekte energie in Nederland vergroot.

 

 

 

Enkele feiten over Vrijopnaam

Holding/bestuur: n.v.t.
Eigendom: Private investeerders
Leveringsvergunning sinds: 11 november 2015
Lid Gedragscode: Nee

Contactgegevens

Adres
Postbus 37019
Postcode
3005LA
Plaats
Rotterdam
Openingstijden
ma t/m vr: 09.00-17.00
Telefoonnummer
085 30 32 652 ()
E-mailadres:
klantteam@vrijopnaam.nl
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,8

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier