Zo werkt energie vergelijken

Vergelijken en
overstappen
Je huidige contract
wordt opgezegd
Je hebt 14 dagen
bedenktijd
Je overstap
is geregeld

Bekijk dit leuke filmpje en leer hoe eenvoudig overstappen is. In 3 stappen energie vergelijken, overstappen en gemiddeld € 280,- besparen op je energierekening. Zo simpel is het!

Hoe werkt vergelijken?

Het overstappen naar een andere energieleverancier is eenvoudig. Allereerst moet je het energiecontract vinden dat perfect bij je past. Dit doe je door energie aanbieders te vergelijken. Voor de vergelijking hoef je slechts drie gegevens in te vullen: 

  1. Je postcode
  2. Je gezinsgrootte
  3. Je voorkeur voor grijze of groene energie

Na de vergelijking is het eenvoudig om je aan te melden bij de energieleverancier van je keuze. De nieuwe energieleverancier regelt direct jouw overstap. Hiervoor hoef je zelf dus niets te doen! De overstap wordt altijd goed afgestemd en je komt nooit zonder energie te zitten.

Simpel en snel besparen

Op Energievergelijken.nl kun je eenvoudig energieprijzen vergelijken. De overstapservice is gratis en je ziet meteen hoeveel je bespaart. Aanmelden kan direct op deze website en je huidige contract wordt voor je opgezegd. Probeer ook eens een energievergelijking, duizenden mensen gingen je voor!

96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6