Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Normaal
Dal

Energiecontract verlengen met korting

Loopt jouw energiecontract binnenkort af? Of heb je alweer een tijdje een standaardcontract met hogere energietarieven? Kijk dan eens of je jouw energiecontract kunt verlengen bij je eigen energieleverancier. Via energievergelijken.nl kun je gratis gebruik maken van de verlengservice.


  Vul je postcode en huisnummer in
  Kies je huidige energieleverancier
  Vul je energieverbruik in, of kies een gemiddeld verbruik
  Klik 'bekijk je besparing' en zie of er een aanbieding voor je is

Energiecontract verlengen wordt steeds voordeliger

Tegenwoordig bieden steeds meer energieleveranciers interessante kortingen voor mensen die hun energiecontract verlengen willen. Wil je uitvinden of jouw energieleverancier een verlengaanbieding voor je heeft? Vul je gegevens in aan de linkerkant van deze pagina of ga door naar goedkope energieleveranciers.

Gratis verlengservice

Energiecontract verlengen

Als je een energiecontract wilt verlengen, kies dan de aanbieding die bij je past en meld je direct gratis aan via deze website. Let op dat de energiecontracten die worden aangeboden op deze website, alleen via onze service aan te vragen zijn. De beste timing om een verlenging van je contract aan te vragen is minimaal zes weken voor de einddatum van je huidige energiecontract. Zo zorg je ervoor dat het ene contract naadloos overloopt in het verlengcontract.

 

Energiecontract verlengen om goed tarief te behouden

Als je nu een contract hebt met een vaste looptijd (bijvoorbeeld 1, 3 of 5 jaar), dan zal je na afloop van dit contract automatisch worden omgezet naar een standaard energiecontract met variabele tarieven. Deze contracten zijn maandelijks opzegbaar. Energieleveranciers mogen tegenwoordig niet zomaar een energiecontract stilzwijgend verlengen voor een langere periode. Het standaard energiecontract van jouw energieleverancier is doorgaans een stuk duurder dan het vaste contract dat je had. Het loont dus om zelf te kijken of je leverancier nog een interessant verlengcontract heeft. In veel gevallen vind je op een vergelijkingssite goedkopere energiecontracten dan bij het energiebedrijf zelf. 

Kan ik altijd mijn energiecontract verlengen?

Energieleveranciers stellen een aantal eisen aan energiecontract verlengen. Meestal willen zij dat het huidige contract met een vaste looptijd eerst volbracht wordt. Daarna wordt je overgezet op het verlengcontract. Meestal mag de resterende looptijd van je huidige contract niet langer zijn dan drie maanden. Lees bij iedere aanbieding goed de voorwaarden door. Voor vragen kun je natuurlijk altijd terecht bij één van onze overstapcoaches.