Anode Energie

Over Anode Energie

Anode is een geheel zelfstandig energiebedrijf. Het richt zich met name op producenten, MKB, glastuinbouw en grootzakelijke klanten. Ze leveren echter ook aan particulieren, tegen aantrekkelijke tarieven.

Volgens een recent onderzoek onder hun eigen klanten geven zij Anode een 7,69. Dat is behoorlijk goed. Wij hebben geen rapportcijfer van de Consumentenbond.

Extra informatie over Anode Energie

Anode Energie is een zelfstandige energieleverancier met verschillende doelgroepen. Niet alleen consumenten, maar ook grote industriële klanten, de glastuinbouw, kantoren en het MKB worden bediend door Anode Energie. Het handelt ook op buitenlandse energiemarkten. Het heeft leveringsvergunningen in Luxemburg en België.

Anode Energie is in 2001 opgericht door Eric van Teeffelen met het idee dat er bij de inkoop en levering van energie met aandacht dient te gebeuren. Betrouwbaarheid, klanttevredenheid en duurzame bedrijfsresultaten staan hoog in het vaandel bij Anode Energie.

De naam Anode Energie komt van het Griekse woord ‘anodos’. Dit betekent de weg omhoog. Bij elektrolyse is een anode de pool waar de stroom vandaan komt. Het bovenste deel van het logo staat voor de anode, en de functie van Anode als energieleverancier. Het onderste deel is de kathode, die staat voor de toevoer van stroom. Dit staat symbool als inkoper van stroom. Anode is een naam die in het buitenland kan worden uitgesproken en de letter A staat vooraan in het alfabet.

Het hoofdkantoor van Anode Energie staat in het centrum van Barendrecht. Het is een klein bedrijf die toch de inkoopvoordelen heeft van een grote onderneming.

Enkele feiten over Anode Energie

Holding/bestuur: Pluspool B.V.
Omzet: 2,4 miljoen (cijfers 2011)
Aantal klanten: Niet bekend
Eigendom: Anode Energie is de handelsnaam van Energie der Nederlanden B.V., welke valt onder Pluspool B.V.
Leveringsvergunning sinds: 15 november 2006
Lid Gedragscode: nee
Beloofde beantwoording e-mail: 2 werkdagen
Beloofde beantwoording brief: 7 werkdagen

Contactgegevens

Adres
Noldijk 31
Postcode
2991VH
Plaats
Barendrecht
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30-17:00
Telefoonnummer
0180 64 44 04 ()
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier