Budget Energie

Over Budget Energie

BudgetEnergie is opgericht in 2011 en kent momenteel al zo’n 100.000 aansluitingen. Dit kenmerkt hun enorme groei in een relatief korte periode. Ze richten zich vooral op consumenten en kleine bedrijven. BudgetEnergie is een echte online prijsvechter die met slimme producten hun klanten gemak, overzicht en vooral blijvend voordeel willen bieden.

Extra informatie over Budget Energie

BudgetEnergie is in eind 2011 opgericht. Dit nieuwe label van Atoomstroom richt zich vooral op consumenten en levert groene stroom. BudgetEnergie is één van de snelst groeiende nieuwe energieleveranciers in Nederland. De online prijsvechter heeft inmiddels al meer dan 125.000 klanten.

BudgetEnergie wil graag de beste online energieleverancier zijn. Door transparant te zijn en de producten zo simpel mogelijk te houden, probeert BudgetEnergie gemakkelijk en overzichtelijk te zijn voor de klant. Dit doen zij door lage tarieven en een persoonlijke service. Zij werken met een klein serviceteam, bestaande uit eigen medewekers. Ook leveren zij 100% groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Hiermee stimuleren zij hun klanten om beter om te gaan met energie en om zelf energie op te wekken.

De reden dat zij zulke lage tarieven kunnen aanbieden, is dat zij lagere kosten hebben dan de grote, logge energiebedrijven. Ook communiceert BudgetEnergie zoveel mogelijk via internet, e-mail en social media. Dit is niet alleen snel en gemakkelijk maar ook een stuk goedkoper. Ook is veel te regelen via de online omgeving ‘Mijn Budget Energie’, waar de meterstanden zijn door te geven of het voorschotbedrag aan te passen is.

BudgetEnergie lijkt zich de laatste tijd ook te specialiseren in collectieve energie-inkoopacties. Zij hebben onlangs de veilingen van de ANWB, Consumentenbond, VEH en ANBO (Ouderenbond) gewonnen.

Wanneer je een contract afsluit bij BudgetEnergie, zal je 14 dagen voor de start van de levering de helft van het totale vastrecht van tevoren moeten betalen. De andere helft wordt verwerkt in de voorschotbedragen. Het is niet mogelijk om een enkel tarief af te sluiten wanneer je twee actieve telwerken hebt.

Enkele feiten over Budget Energie

Holding/bestuur: Nuts Groep B.V.
Omzet: Niet bekend
Aantal klanten: Niet bekend
Eigendom: BudgetEnergie valt samen met Atoomstroom onder de Nuts Groep B.V.
Leveringsvergunning sinds: 4 juli 2012
Lid Gedragscode: ja
Beloofde beantwoording e-mail: 2 werkdagen
Beloofde beantwoording brief: 7 werkdagen

Contactgegevens

Adres
Postbus 11950
Postcode
1001GZ
Plaats
Amsterdam
Openingstijden
Maandag - vrijdag 08.30 -18.00
Telefoonnummer
020-20 55 555 (lokaal)
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier