EnergieFlex

Over EnergieFlex

EnergieFlex is een innovatieve, Nederlandse en goedkope energieleverancier met een unieke aanpak. Met hun vernieuwende oplossingen kunnen uw energieverbruik en -kosten met ruim dertig procent worden teruggebracht. EnergieFlex is de eerste energiemaatschappij in Nederland die Prepaid Energie aanbiedt.

Extra informatie over EnergieFlex

EnergieFlex is een van de jongste energieleveranciers in Nederland. Zij willen de markt vernieuwen door nieuwe oplossingen aan te dragen, waarmee zij claimen de kosten met ruim dertig procent te kunnen terugdringen. Zij proberen de klant te helpen door een simpele jaarnota op te stellen en de verbruikers af te rekenen op basis van werkelijk verbruik of in de vorm van prepaid.

Hierin zijn zij uniek. Zij zijn momenteel de enige leverancier waarbij je op je werkelijke verbruik of op basis van prepaid kunt betalen. Dit komt doordat zij hierbij werken met slimme meters. Slimme meters kunnen digitaal de meterstanden uitlezen en doorsturen. Als je nog geen slimme meter hebt, dan schiet EnergieFlex deze in de meeste gevallen voor. Let hierbij op de aanbiedingen die zij doen om deze website. Doordat EnergieFlex jouw daadwerkelijke verbruik weet, kan je per maand afgerekend worden voor wat je hebt verbruikt. Zo hoef je nooit bij te betalen bij de jaarafrekening.

Bij prepaidenergie betaal je van tevoren. Je schaft hier energietegoed aan en dit werkt eigenlijk hetzelfde als bij een prepaid telefoon. Het is hierdoor flexibel en simpel, en je betaalt nooit te veel voor je energie. Wanneer je tegoed op is word je niet direct afgesloten. De filosofie achter prepaidenergie is dat je bewuster met energie omgaat.

Enkele feiten over EnergieFlex

Holding/bestuur: Flexenergie B.V.
Omzet: niet bekend
Aantal klanten: niet bekend
Eigendom: niet bekend
Leveringsvergunning sinds: 6 februari 2014
Lid Gedragscode: onbekend
Beloofde beantwoording e-mail: 5 werkdagen
Beloofde beantwoording brief: 5 werkdagen

Contactgegevens

Adres
Johan Huizingalaan 400
Postcode
1066JS
Plaats
Amsterdam
Openingstijden
maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Telefoonnummer
088 304 10 00 (lokaal)
Website
Voorwaarden

Stroometiket

Waterkracht
33,30%
Windenergie
33,30%
Zonne-energie
33,40%

Energievergelijking

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. Je kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier