EnergieFlex

Over EnergieFlex

Update: Sinds 31 oktober is EnergieFlex wegens faillissement niet meer actief als energieleverancier. Innova Energie neemt de klanten van EnergieFlex over. Als je klant bent van EnergieFlex dan ben je vrij om over te stappen naar een andere energieleverancier. Bekijk onze aanbiedingen .

 

EnergieFlex is een energieleverancier met oog voor het milieu en die maatschappelijk verantwoord onderneemt. Ze bieden 100% Sociaal Groen aan waarbij de energie duurzaam is opgewekt en ze investeren in projecten in het  buitenland om de CO2 uitstoot te verminderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze als eerste energieleverancier van Nederland het Fairtrade keurmerk dragen.  

Extra informatie over EnergieFlex

EnergieFlex is de eerste energieleverancier met het Fairtrade keurmerk omdat zij bij hun diensten rekening houden met het milieu en de maatschappij. EnergieFlex vindt een duurzame werkwijze belangrijk en biedt daarom 100% Sociaal Groen als product aan.

 

Bij 100% Sociaal Groen gaat een deel van opbrengsten naar India waar geïnvesteerd wordt in schone kookovens. Doordat deze kookovens beter voor het milieu zijn, helpt EnergieFlex bij het verminderen van de CO2-uitstoot.

 

EnergieFlex doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door steun te bieden aan mensen die dit goed kunnen gebruiken. Aan het einde van het jaar delen ze kerstpakketten uit en daarnaast organiseert EnergieFlex de dag van de mantelzorg waarbij ze mantelzorgers in het zonnetje zetten.

Enkele feiten over EnergieFlex

Holding/bestuur: Flexenergie B.V.
Omzet: niet bekend
Aantal klanten: niet bekend
Eigendom: niet bekend
Leveringsvergunning sinds: 6 februari 2014
Lid Gedragscode: onbekend
Beloofde beantwoording e-mail: 5 werkdagen
Beloofde beantwoording brief: 5 werkdagen

Contactgegevens

Adres
Johan Huizingalaan 400
Postcode
1066JS
Plaats
Amsterdam
Openingstijden
maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Telefoonnummer
088 304 10 00 (lokaal)
Website
Voorwaarden

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier