Fenor BV

Over Fenor BV

FENOR is een energieleverancier uit Friesland. Het bedrijf is in 2011 opgericht door een team met jarenlange kennis op het gebied van energie. FENOR staat voor een uitstekende dienstverlening en probeert zo persoonlijk mogelijk met de klant te zijn. Een voorbeeld hiervan is de verzamelfactuur, waarbij meerdere aansluitingen op één rekening worden gefactureerd.

FENOR denkt ook aan het milieu en levert aan alle klanten 100% duurzaam opgewekte stroom. Dit doen zij door het kopen van Garanties van Oorsprong.

Extra informatie over Fenor BV

Door de liberalisering en de overnamegolf zijn er bijna geen regionale energiebedrijven meer. Fenor wilt hier verandering in brengen en probeert met mond-tot-mond reclame en sportsponsoring klanten te trekken.

Het Friese bedrijf ziet niets in agressieve marketingcampagnes en doet hier dan ook niks mee. Ze proberen wel te concurreren met de grote leveranciers. Ze leverden eerst alleen aan grootverbruikers en het MKB, maar sinds kort ook aan consumenten. Fenor is een onderdeel van ECNed van Jorke Wielinga.

Fenor probeert erg persoonlijk te zijn met al haar klanten. Een voorbeeld hiervan is de verzamelfactur voor meerdere aansluitingen. Ze vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Vandaar dat zij de klantenservice regelmatig op training sturen en de beantwoording vragen monitoren.

Ze zijn ook erg betrokken bij de sport en cultuur in de regio Friesland. Ze sponsoren regelmatig sportieve of culturele evenementen om zo de binding met de regio te laten zien.

Contactgegevens

Adres
Postbus 325
Postcode
8440AH
Plaats
Heerenveen
Openingstijden
werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur
Telefoonnummer
085 - 77 33 120 (lokaal)
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier