Huismerk Energie

Over Huismerk Energie

Huismerk Energie is een kleine, jonge leverancier in 2012 opgericht door twee ondernemers. In eerste plaats staat Huismerk naar eigen zeggen voor een persoonlijke service. Daarnaast hechten ze veel waarde aan de duurzaamheid van energie. Ze leveren voor 100% windenergie die lokaal opgewekt is in Nederland. De ambitie is dat heel Nederland wordt voorzien van duurzame energie uit de eigen omgeving.

Verder adviseren ze graag als je eigen energie wilt opwekken en kunnen ze door de kleinschaligheid ervoor zorgen dat je een eigen persoonlijke adviseur krijgt. Huismerk Energie maakt nooit gebruik van telefonische keuzemenu's. Je krijgt direct een medewerker aan de telefoon.

Extra informatie over Huismerk Energie

Huismerk Energie is een kleine energieleverancier die in 2012 is opgericht door Peter den Biesen en Loek Otters. Zij willen zich onderscheiden door een hoogwaardige klantenservice en duidelijkheid te bieden over de herkomst van energie.

Het liefst zien ze dat heel Nederland voorzien wordt van wind- en zonne-energie uit de eigen omgeving. Ze leveren zelf ook zonne- en windenergie die is opgewekt in Nederland. Ook stimuleren ze de opwekking van energie en willen ze hierbij helpen.

Ze focussen zich op lokaal geproduceerde groene energie. Zij hebben voor het product ‘Lokaal groen’ een HIER Klimaatbewust certificaat. Doordat zij een kleinschalige organisatie zijn, kunnen zij (naar eigen zeggen) zeer efficiënt en persoonlijk te werk gaan. Hierin verschillen zij van de grotere energieleveranciers.

Contactgegevens

Adres Postbus 125
Postcode 6500AC
Plaats Nijmegen
Openingstijden
Telefoonnummer 088 - 1051122 (lokaal)
Website

Stroometiket

Windenergie 99,00%
Zonne-energie 1,00%

Energievergelijking

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. Je kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken

Wat anderen vinden

Je kunt hier beoordelingen zien van ConsuWijzer, Consumentenbond en duizenden bezoekers van Energievergelijken.nl

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier