MAIN Energie

Over MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier gevestigd in Diemen. Het is van nature een leverancier die zich richt op de zakelijke en vastgoedmarkt, maar biedt ook contracten aan voor particuliere aansluitingen. Momenteel werken er 110 mensen bij MAIN Energie en heeft het tienduizenden zakelijke klanten.

MAIN Energie levert aan alle klanten 100% groene stroom zonder meerkosten.

Extra informatie over MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier die zich voornamelijk richt op het Zakelijke, Vastgoed- en Grootzakelijke segment. Toch leveren zij ook energie aan het particuliere segment in Nederland. Er zijn ongeveer 110 mensen werkzaam die samen zo’n 10.000 (zakelijke) klanten bedienen.

De zakelijke markt is de core-business. Persoonlijk contact (iedereen krijgt een eigen accountmanager) en advies op maat zorgen er voor dat zij een relatie weten op te bouwen met de klanten die ze hebben. Ook werken zij veel samen met vastgoedbeheerders en proberen zij alles zo simpel mogelijk te regelen.

Een veel kleiner gedeelte leveren zij aan particuliere klanten. Ook hier proberen zij zo persoonlijk mogelijk te zijn in de service.

Alle klanten van MAIN Energie krijgen 100% groene stroom geleverd. Hier hoeven de klanten geen meerkosten voor te betalen. Tegen een kleine meerprijs kan er ook CO2-gecompenseerd gas geleverd worden.

MAIN Energie levert haar klanten innovatieve producten en diensten waarbij zij inzicht en grip krijgen op hun energieverbruik waardoor energiekosten kunnen worden verlaagd.

Enkele feiten over MAIN Energie

Holding/bestuur: Streamline holding B.V.
Omzet: niet bekend
Aantal klanten: niet bekend
Eigendom: Main energie is onderdeel van Audex Energie
Leveringsvergunning sinds: 2 juni 2004
Lid Gedragscode: ja
Beloofde beantwoording e-mail: 2 werkdagen
Beloofde beantwoording brief: 5 werkdagen

Contactgegevens

Adres
Stammerkamp 1
Postcode
1112VE
Plaats
Diemen
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
Telefoonnummer
088 – 080 9100 (lokaal)
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier