MAIN Energie

Over MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier gevestigd in Amsterdam. Het is van nature een leverancier die zich richt op de zakelijke en vastgoedmarkt, maar biedt ook contracten aan voor particuliere aansluitingen. Momenteel werken er 90 mensen bij MAIN Energie en heeft het tienduizenden zakelijke klanten.

MAIN Energie levert aan alle klanten 100% groene stroom zonder meerkosten.

Extra informatie over MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier die zich voornamelijk richt op de Zakelijke, Vastgoed- en Grootzakelijke segment. Toch leveren zij ook energie aan het particuliere segment in Nederland. Er zijn ongeveer 90 mensen werkzaam die samen zo’n 10.000 (zakelijke) klanten bedienen.

De zakelijke markt is de core-business. Persoonlijk contact (iedereen krijgt een eigen accountmanager) en advies op maat zorgen er voor dat zij een relatie weten op te bouwen met de klanten die ze hebben. Ook werken zij veel samen met vastgoedbeheerders en proberen zij alles zo simpel mogelijk te regelen.

Een veel kleiner gedeelte leveren zij aan particuliere klanten. Ook hier proberen zij zo persoonlijk mogelijk te zijn in de service.

Alle klanten van MAIN Energie krijgen 100% groene stroom geleverd. Hier hoeven de klanten geen meerkosten voor te betalen. Tegen een kleine meerprijs kan er ook CO2-gecompenseerd gas geleverd worden.

Enkele feiten over MAIN Energie

Holding/bestuur: Streamline holding B.V.
Omzet: niet bekend
Aantal klanten: niet bekend
Eigendom: De aandelen zijn in het bezit van Streamline holding B.V., die op haar beurt weer in bezit zijn van JEVO Junior B.V.
Leveringsvergunning sinds: 2 juni 2004
Lid Gedragscode: ja
Beloofde beantwoording e-mail: 2 werkdagen
Beloofde beantwoording brief: 5 werkdagen

Contactgegevens

Adres Cruquiusweg 142 G
Postcode 1019AK
Plaats Amsterdam
Openingstijden
Telefoonnummer 088 – 080 9100 (lokaal)
Website

Stroometiket

Biomassa 1,71%
Waterkracht 98,05%
Windenergie 0,24%

Energievergelijking

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. Je kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken

Wat anderen vinden

Je kunt hier beoordelingen zien van ConsuWijzer, Consumentenbond en duizenden bezoekers van Energievergelijken.nl

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier