Robin Energie

Over Robin Energie

Robin Energie is sinds 21 december 2012 gaan leveren via een eigen leveranciersvergunning en is sinds die datum ook een geheel zelfstandig leverancier. Hiervoor werd geleverd via de leveringsvergunning van Anode B.V.

Robin Energie onderscheidt zich van andere leveranciers door transparantie en eerlijkheid. Zo doen zij niet moeilijk over de prijs van bijvoorbeeld een advertentie en mogen de klanten alles van ze weten. Via het Robin Groenfonds en het Goedfonds probeert Robin Energie te investeren in een groenere en betere toekomst.

Extra informatie over Robin Energie

Robin Energie is een energieleverancier die zich probeert te onderscheiden van andere energieleveranciers door zich te focussen op transparantie en eerlijkheid. Zij vinden dat de klant alles mag weten en nooit te veel voor energie hoeft te betalen. Ze werkten eerst samen met Anode, maar sinds eind 2012 zijn zelf begonnen met het leveren van energie. Ze willen naar eigen zeggen een einde maken aan onredelijke winstmarges en ondoorzichtige prijzen.

Robin Energie claimt transparant, eerlijk, duurzaam en betrokken te zijn. De klanten mogen alles van Robin Energie weten, zoals de jaarcijfers en wat zij allemaal in projecten investeren. Ook laten zij graag zien wat zij voor een advertentie betalen. Samen met de klanten willen zij zorgen voor een betere toekomst. Dit doen zij door het Groen- en Goedfonds.

Je kan hiervoor kiezen als je klant wordt bij Robin Energie. Je krijgt dan nog steeds grijze stroom, maar je betaalt een extra bijdrage. Deze bijdrage wordt vervolgens in een project gestopt. Het Groenfonds zorgt er voor dat de CO2-uitstoot wordt geneutraliseerd. Het Goedfonds is een fonds voor het goede doel. Bij Robin Energie betaal je over de inkoopprijs geen marge. Ze claimen alleen winst te maken uit het vastrecht die ze maken. Hiermee kunnen ze naar eigen zeggen goed rondkomen.

Enkele feiten over Robin Energie

Holding/bestuur: Finn Consultancy B.V.
Omzet: niet bekend
Aantal klanten: niet bekend
Eigendom: Robin Energie valt onder het bestuur van Finn Consultancy B.V.
Leveringsvergunning sinds: 3 december 2010
Lid Gedragscode: nee
Beloofde beantwoording e-mail: niet bekend
Beloofde beantwoording brief: niet bekend

Contactgegevens

Adres
Standaardruiter 7
Postcode
3905PT
Plaats
Veenendaal
Openingstijden
ma t/m vr 0830-1700
Telefoonnummer
0318 754 862 ()
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier