Sepa green

Over Sepa green

Sepa green is een leverancier die zich voornamelijk richt op het MKB, maar ook consumentencontracten aanbiedt. Sepa green wil Nederland op een verantwoorde en transparante wijze van energie voorzien. Ze leveren niet alleen energie, maar helpen ook om het energieverbruik terug te dringen, door bijvoorbeeld zonnepanelen in te zetten.

De energie die Sepa green levert is altijd voor minimaal 20% duurzaam opgewekt in Nederland. Tevens investeren zij in duurzame energieopwekking.

Extra informatie over Sepa green

Sepa Green is een redelijk nieuwe energieleverancier die zich inzet voor een duurzame energieopwekking in Nederland. Ze richten zich voornamelijk op het MKB, maar bieden ook consumentencontracten aan.

Ze leveren momenteel energie die voor 20% echt groen is. Ze zijn hier eerlijk over. Momenteel is het nog niet mogelijk om 100% echte groene stroom te leveren. Zij willen elke tien jaar hun groene productie met 10% laten stijgen, zodat zij in 2050 voor 50% groene energie kunnen leveren. Dit noemen zij stapsgewijs vergroenen. Dit willen zij doen omdat de fossiele brandstoffen ooit een keer opraken en de CO2-uitstoot zeer negatieve gevolgen heeft voor de aarde.

Nederland wil in 2020 ongeveer twintig procent van de totale productie duurzaam hebben. Sepa Green wilt hier graag aan meewerken. Momenteel wordt veel energie ‘vergroent’ met Garanties van Oorsprong. Dit zorgt er niet voor dat er meer wordt geïnvesteerd in duurzame energie. Zij investeren daarom het liefst in duurzame productie. Klanten van Sepa Green krijgen een groencertificaat. Hierop wordt gegarandeerd dat de groene energie van Sepa Green honderd procent geproduceerd is in Nederland.

Contactgegevens

Adres
M.H. Tromplaan 55
Postcode
7513AB
Plaats
Enschede
Openingstijden
Telefoonnummer
088 0124800 ()
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier