UnitedConsumers

Over energieleverancier UnitedConsumers

UnitedConsumers is een initiatief die probeert met een grote groep consumenten kortingen te krijgen op abonnementen. Niet alleen energie, maar ook bijvoorbeeld brandstof of autoverzekeringen. Momenteel hebben zij zo'n 500.000 deelnemers, waarmee ze proberen door collectieve inkoop de kosten te drukken. UnitedConsumers is het aanspreekpunt als energieleverancier, maar voor de levering hebben zij een relatie met Electrabel. Zij verzorgen de inkoop van energie.

Extra informatie over UnitedConsumers

UnitedConsumers is opgericht in 2000 met als doel de consument zo veel mogelijk te laten besparen vanwege het collectief inkomen van producten die onmisbaar zijn voor conumenten. Je kunt UnitedConsumers dus zien als een soort inkoopcollectief. De insteek is dan ook dat als je met een grote groep mensen iets inkoopt het veelal goedkoper is dan wanneer je dit alleen doet. UnitedConsumers mikt op alle zogenoemde commodities, producten die nodig zijn, maar geen emotionele waarde kennen (energie, brandstof, verzekeringen et cetera).

UnitedConsumers verzorgt de administratie van energie. Het opwekken laten ze over aan Electrabel waar ze een relatie mee hebben. Omdat ze meerdere producten aanbieden (energie, motorbrandstof, telecom en verzekeringen), is UnitedConsumers onderscheidend door de korting die ze geven vanwege de collectieve inkoop van de producten. Door alles in één keer aan te pakken, zegt UnitedConsumers te kunnen zorgen voor honderden euro’s korting op jaarbasis.

UnitedConsumers wordt veelal goed beoordeeld door hun klanten. Een naar eigen zeggen goede en snelle klantenservice leidt tot deze goede beoordeling. UnitedConsumers eindigt daarom hoog in de beoordelingslijsten van onze site en in die van de Consumentenbond. Ook het streven naar een langdurige klantrelatie zal een positieve rol spelen in de goede klantbeoordeling. UnitedConsumers probeert ervoor te zorgen dat klanten altijd een goede prijs betalen voor energie.

Enkele feiten over UnitedConsumers

Holding/bestuur: UnitedConsumers Holding B.V.
Omzet: Niet bekend
Aantal klanten: Niet bekend
Eigendom: UnitedConsumers Holding B.V. inkoop energie wordt geregeld door Electrabel
Leveringsvergunning sinds: 2008
Lid Gedragscode: nee
Beloofde beantwoording e-mail: 1 werkdag
Beloofde beantwoording brief: 2 werkdagen

Contactgegevens

Adres
Luchthavenweg 20
Postcode
5657EB
Plaats
Eindhoven
Openingstijden
ma t/m vr 8.00-21.00, za 09.00-17.00
Telefoonnummer
040 235 05 60 ()
Website

Energievergelijking

Bekijk hier onze beste energie aanbiedingen. Je kunt ook van een groot aantal energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en begin direct met overstappen en besparen.

Energie vergelijken
96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6

Hoe werkt overstappen?

overstappen van energieleverancier