Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Enkel
Normaal
Dal

Over ons

Hoe kies ik de energieleverancier die bij me past? Dit is de vraag die ons er toe heeft gebracht om deze website te ontwikkelen. Ons uitgangspunt was om de Nederlandse consument de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige, betrouwbare manier energieleveranciers en hun energieprijzen met elkaar te laten vergelijken. Het resultaat was overweldigend. Duizenden mensen maken nu jaarlijks gebruik van onze energievergelijker.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Energieleveranciers gebruiken de energievergelijker op Energievergelijken.nl om speciale acties aan te bieden. De vergelijker is dus altijd actueel en laat de beste energiedeals zien. Energievergelijken.nl is onafhankelijk. Dit betekent dat wij niet aan een energieleverancier gebonden zijn. Hierdoor ben je verzekerd dat de energievergelijking altijd klopt. De vergelijker toont de energieprijzen van alle energieaanbieders met een leveringsvergunning. Als je een keuze hebt gemaakt voor een leverancier die bij je past, dan ontvangen wij van die leverancier een vergoeding. Deze ligt gemiddeld op €30,- afhankelijk van de lengte van het energiecontract. De vergoedingen zijn bij iedere leverancier hetzelfde, het maakt ons dus niet uit welke je kiest.

Duizenden mensen gingen je voor

Duizenden mensen gebruiken Energievergelijken.nl jaarlijks om over te stappen naar het energiecontract dat het best bij hun past. Hiermee besparen zij jaarlijks honderden euro's op hun energierekening. Hier zijn wij trots op, maar het werk houdt hier niet voor ons op. Behalve op prijs, kunt je nu bijvoorbeeld ook energieleveranciers vergelijken op beoordelingen van anderen. En je kunt ook kiezen voor het meest duurzame energieproduct. Dus zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar ook het milieu! Nieuwsgierig hoe je geld kunt besparen op energie? Begin dan nu met een energievergelijking!

Met plezier duurzaam

Wij hebben een geheel eigen invulling gegeven aan ‘Het Nieuwe Werken’:

  • Wij vinden het een leuke uitdaging om zo duurzaam mogelijk te ondernemen
  • Wij werken volledig online, dit betekent dat wij eenvoudig op afstand kunnen samenwerken. Dat scheelt een boel vervuilende ritjes met de auto (en reiskosten natuurlijk)
  • Wij hebben een 'paperless office', en gebruiken dus geen papier en printers
  • Wij hebben zelf gekozen voor duurzaam geproduceerde energie, en vinden het ook leuk als jij hiervoor kiest (hoeft natuurlijk niet!). Op Energievergelijken.nl is dit aangeduid als ‘groen’. Door onze samenwerking met HIER kunnen wij ook aangeven of de groene producten duurzaam zijn opgewekt in Nederland

Ervaringen met Energievergelijken.nl

Het is leuk om te lezen hoe anderen over ons denken. Om die reden voeren we interviews uit en vragen we om reviews. Dan hoor je ook van anderen hoe we het doen en leer je ons nog beter kennen. Uiteraard kun je zelf ook jouw mening of ervaring achterlaten.

Lees meer over de ervaringen met Energievergelijken.nl

Samenwerkingen

Als onafhankelijke energievergelijkingssite hebben we meerdere samenwerkingen lopen die het vergelijken ten goede komen.

Lees alles over de samenwerkingen 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze service. Ook voor algemene vragen over energie kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag verder!

Deze website wordt gemaakt en beheerd door SwitchCo BV (The Switch Company), geregistreerd onder nummer 53627687 bij de Kamer van Koophandel en statutair gevestigd op de Keizer Karelplein 32, 6511 NH te Nijmegen. Neem gerust contact op!