Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Enkel
Normaal
Dal

Onze garanties

  • Gratis overstapservice
  • Onafhankelijk advies
  • Energieprijzen inclusief alle kosten
  • Exclusieve kortingen
  • De laagste energieprijzen

Gratis overstapservice

De overstapservice die wij bieden is gratis. Op basis van jouw adres en energieverbruik reken je met de energievergelijker snel uit welk energiecontract het best bij je past. Je kun je daarna direct aanmelden voor dit contract. Wij zorgen er dan samen met de gekozen energieleverancier voor dat alles vlekkeloos verloopt. Je oude contract wordt voor je opgezegd. Hier hoef je zelf verder niets aan te doen. Als je gaat verhuizen, dan moet je wel zelf je oude contract opzeggen.

Onafhankelijk advies

Onze energievergelijking is onafhankelijk. Wij vergelijken energiecontracten van alle energieleveranciers die een leveringsvergunning hebben. Deze worden verstrekt door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De ACM is door de overheid opgericht om toezicht te houden op de bedrijven die gas en elektriciteit leveren. Wij ontvangen een gelijke vergoeding voor iedere consument die zich via Energievergelijken.nl aanmeldt.

Energieprijzen inclusief alle kosten

De prijzen die worden getoond op deze website zijn altijd inclusief alle kosten. Wij tonen de totale jaarkosten van een energiecontract. Er bestaan veel verschillende soorten energiecontracten en soms moeilijk te begrijpen aanbiedingen. Door de totale jaarkosten te tonen. Zo zie je in één oogopslag welk energiecontract op jaarbasis het voordeligst is. Dit totaalbedrag is inclusief alle componenten van de energierekening: Leveringstarief, Energiebelasting, Duurzaamheidstoeslag (ODE), BTW, Vastrecht, Netwerkkosten. Ook de heffingskorting van de overheid (over stroomverbruik) en eventuele welkomstpremies en cashback kortingen worden meegenomen in het totale jaarbedrag.

Exclusieve kortingen

Onze energievergelijker wordt door energieleveranciers gebruikt om speciale acties aan te bieden. Deze acties zijn vaak nog beter dan die zij op hun eigen website aanbieden. Soms zijn dit exclusieve acties, die nergens anders worden aangeboden. Dit komt omdat energieleveranciers op Energievergelijken.nl met elkaar moeten concurreren. Er worden hoge kortingen gegeven, omdat een leverancier dan een hogere positie inneemt in de resultaten. Hierdoor kunnen zij veel nieuwe klanten werven. Dit resulteert weer in een beter aanbod voor de consument!

De laagste energieprijzen

De energieprijzen op deze energievergelijker worden dagelijks bijgewerkt. Zo ben je altijd verzekerd van het meest actuele aanbod in de energiemarkt. En je ziet op ieder moment welke leverancier de laagste energieprijzen aanbiedt. Alle standaardcontracten van energiebedrijven worden meegenomen in de vergelijker. Zo kun je eenvoudig uit laten rekenen wat de verwachte besparing wordt op je huidige contract als je overstapt naar een ander energiecontract.