Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Normaal
Dal

Is overstappen via onze site goedkoper?

Als je eens goed kijkt, zul je merken dat als je via onze site overstapt, je minder betaalt dan als je rechtstreeks bij een energieleverancier zelf overstapt. Het kan zijn dat je denkt dat dit niet klopt, maar toch klopt het. De contracten bij ons op de site zijn namelijk goedkoper dan op de site van de energieleverancier en dan wordt ook alles nog eens voor je geregeld.

Waarom is overstappen via onze site goedkoper? 

De reden dat wij lagere tarieven en hoge kortingen aanbieden, is omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in de lijst met leveranciers willen staan. De leveranciers concurreren direct bij ons op de site en om zo hoog mogelijk in de lijst met leveranciers te komen, dienen ze zo goedkoop mogelijk te zijn aangezien wij sorteren op prijs per jaar. Als een mogelijke klant direct naar de site van de energieleverancier gaat, hoeft de energieleverancier op hun site niet te concurreren met andere energieleveranciers, waardoor ze de prijs hoger kunnen houden dan bij ons op de site. 

Wat is onderbieden?

De meeste overstappers op onze website kiezen voor de energieleverancier op plaats 1. Dat is dan op dat moment de goedkoopste leverancier in onze vergelijker. Degene die dus op de eerste plaats staat, krijgt de meeste klanten. Om bij ons op de eerste plaats te komen, moet een leverancier lage tarieven of een hoge korting hebben. Wat je dan ziet, is dat energieleveranciers onderbieden om zo bovenaan te staan. Onderbieden is dan telkens een hogere korting geven om de concurrent af te troeven op onze site. Dit zorgt weer voor extra voordeel voor jou!

 

overstappen via ons goedkoper

Goedkope energieleveranciers

Je vindt goedkope energieleveranciers dus via onze site. Er zijn ook wat tips waar je rekening mee kan houden voor het vinden van de de energieleverancier die het best bij jou past. Je vindt hier tips om tot een goedkope energieleverancier te komen. Ben je op zoek naar een zakelijk energiecontract? Geen probleem op Energievergelijken.nl kun je ook zakelijk energie vergelijken