Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Enkel
Normaal
Dal

Zakelijke energie vergelijken MKB, ZZP en Grootzakelijk

Zakelijk energie vergelijken is nogal wat uitzoekwerk. Het wordt eenvoudiger gemaakt met Minder.nl. Minder.nl vergelijkt alle zakelijke energietarieven en onderhandelt met alle energieleveranciers. Minder.nl geeft je altijd de beste en goedkoopste energiecontracten van dit moment. Deze service bieden ze gratis aan. Minder.nl wordt betaald door de energieleverancier per klant. Bedrijven kunnen tot wel 30% besparen op hun huidige zakelijke energie.
Start direct met zakelijk energie vergelijken.

 

MKB en ZZP energie vergelijken             Grootzakelijk energie vergelijken

Wat doet Minder.nl? 

Minder.nl vergelijkt zakelijke energie voor ZZP, MKB en Grootzakelijke bedrijven. Hierdoor nemen ze ondernemers werk uit handen. Je kunt het zakelijk energie vergelijken en het kiezen van een zakelijke energieleverancier uit handen geven voor één keer, maar ook jaarlijks totdat je het stopzet. Dat is de service die Minder.nl gratis voor je aanbiedt. Minder.nl neemt de tijd voor klanten om uit te zoeken welk energiecontract het meeste voordeel oplevert. 

 

  Ze vergelijken je zakelijke energietarieven

  Vinden het beste contract voor je situatie

  Onderhandelen met alle energieleveranciers

  Ze brengen je jaarlijks de beste energiecontracten direct in je mailbox

Waarom Minder.nl?

Onafhankelijk vergelijken en online overstappen is geheel gratis. Zo hoef je dus nooit meer stil te staan bij zakelijke energie, want je bent verzekerd van de beste energiedeal voor je bedrijf. Hieronder even een overzicht van de taken van Minder.nl. De voordelen van Minder.nl op een rij: 

 

  Je bespaart honderden euro’s per jaar

  Bespaart tijd en “energie” en alles wordt geregeld

  Altijd de laagste zakelijke energietarieven

  Ze beantwoorden alle vragen over energie

Voor wie is Minder.nl?

De service van Minder.nl is er voor alle ZZPers, MKB -en grootzakelijke bedrijven. De diensten van Minder.nl zijn gratis beschikbaar voor ruim 500.000 MKB bedrijven, verenigingen en sportclubs in heel Nederland:

 

  Voor zelfstandige ondernemers en ZZP’ers

  Winkels, kantoren en restaurants

  Sportclubs, scholen, en VVE’s

  Winkelketens en brancheverenigingen

Kantoor aan huis

Heb je een kantoor aan huis? Dan ligt het veelal aan het verbruik welk contract het voordeligst is. Bij een verbruik onder 10.000 kWh en 5.000 m3 gas zijn consumentencontracten veelal voordeliger. Bij een verbruik boven die grenzen zijn zakelijke contracten vaak voordeliger. 


Lees meer over energie bij een kantoor aan huis

Energieverbruik restaurant

Het energieverbruik van een restaurant is heel lastig in te schatten. Voor een precieze berekening van de energiekosten van een restaurant is een verbruik nodig. We helpen je een handje om het energieverbruik in het restaurant te achterhalen.


Lees alles over het energieverbruik in een restaurant

Energieverbruik kantoor

Kantoren verbruiken veel energie. Maar hoeveel ga je ongeveer verbruiken? Op de pagina over het energieverbruik van het kantoor geven wij informatie om het verbruik te bepalen. 


Lees alles over het energieverbruik in een kantoor

Energieverbruik winkel

Winkels zijn er in verschillende soorten en maten. Deze hebben allemaal een verschillend (gemiddeld) energieverbruik. Om te bepalen welk soort contract het voordeligste is geven wij extra informatie op onze pagina over het energieverbruik van een winkel.


Lees alles over het energieverbruik in een winkel