Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Normaal
Dal

Moet ik zelf mijn energiecontract opzeggen?

Nee, meestal zorgt de nieuwe energieleverancier ervoor dat je huidige energiecontract wordt opgezegd. Je kunt op het aanmeldformulier aangeven op welke datum je wil overstappen. Wij sturen deze informatie door naar de gekozen energieleverancier. Die zorgt er dan voor dat alles naadloos op elkaar aansluit. De uitzondering is als je gaat verhuizen, dan moet je wel zelf je huidige contract opzeggen.

De nieuwe energieleverancier zegt het oude energiecontract op

Wij sturen jouw aanmelding door naar de gekozen energieleverancier. Die zorgt er dan voor dat je huidige energiecontract wordt opgezegd. De oude energieleverancier stuurt daarna een eindafrekening tot aan de datum van de overstap. Daarna begint de gekozen energieleverancier met de levering van elektriciteit en/of gas.

Bij verhuizing zelf energiecontract opzeggen

Let op! Als je gaat verhuizen, dan moet je wel zelf je huidige contract opzeggen. Houd hierbij rekening met een opzegtermijn van maximaal 30 dagen. Je kunt hier het telefoonnummer en andere contactgegevens van je huidige energieleverancier vinden. Het is altijd belangrijk om te weten wat voor soort energiecontract je hebt. Als je een vast contract hebt, dus met een bepaalde looptijd, dan moet je rekening houden met de einddatum van het contract. Een contract met onbepaalde looptijd is per direct opzegbaar.

Hoe geef ik aan dat ik ga verhuizen?

Je begint met energie vergelijken. Als je het meest voordelige energiecontract hebt gevonden, dan kun je op het aanmeldformulier aangeven dat je de nieuwe bewoner bent in de woning. Je kunt ook de gewenste ingangsdatum invullen. Vul hier de datum van de sleuteloverdracht in. De nieuwe leverancier weet dan vanaf wanneer zij elektriciteit en gas moet gaan leveren op het nieuwe adres.