Bekijk je besparing

Postcode
Huisnr.
Toev.
Huidige energieleverancier Huidige energieleverancier
Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door je huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.
Jaarverbruik Jaarverbruik
Door het aantal personen in jouw huishouden te selecteren berekenen wij een schatting van jouw jaarverbruik gebaseerd op cijfers van het NIBUD. Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt.
Wil je alleen stroom vergelijken?
Vul dan 0 in bij gas.
Alleen gas vergelijken?
Vul dan 0 in bij stroom.
Vul je verbruik in of maak een schatting
Selecteer aantal personen of vul je verbruik in
Eénpersoonshuishouden Stroom: 1500 kWh
Gas: 1000 m3
Tweepersoons Stroom: 2500 kWh
Gas: 1100 m3
Klein gezin Stroom: 3500 kWh
Gas: 1500 m3
Gemiddeld gezin Stroom: 4500 kWh
Gas: 1700 m3
Groot gezin Stroom: 5000 kWh
Gas: 1800 m3
4500 kWh
1700 m3
Gas
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Aantal zonnepanelen
Zonnepanelen
Weet je niet hoeveel je opwekt? Geef dan aan hoeveel zonnepanelen je hebt. We maken dan een schatting voor je.
Ik wek op
Normaal
Dal

Algemene voorwaarden

Energievergelijken.nl biedt consumenten de service om op een onoverzichtelijke wijze leveranciers van energie te vergelijken. Deze service is voor alle gebruikers van de website gratis. In een paar eenvoudige stappen kan men leveranciers vergelijken op energieprijzen, klantenservice en duurzaamheid. Energievergelijken.nl rekent vervolgens uit welke energieleverancier het beste past bij de wensen van de gebruiker.

Ook het afsluiten van het nieuwe energiecontract en het overstappen worden ondersteund. Op de website toont Energievergelijken.nl daarnaast informatie over de ontwikkeling van energieprijzen, energieleveranciers en de energiemarkt in Nederland. Door gebruik te maken van Energievergelijken.nl geeft u aan akkoord te gaan met de hierna beschreven algemene voorwaarden.

Klachten

Wij doen altijd ons best om er voor te zorgen dat de overstap vlekkeloos verloopt. Maar soms kan er wat fout gedaan. Wanneer je klachten hebt over onze onze dienstverlening, neem dan contact op met onze klantenservice via support@energievergelijken.nl.

Copyright

Om een goede service aan te bieden wordt op Energiegevergelijken.nl gebruik gemaakt van een grote hoeveelheid tekst- en beeldmateriaal. Al dit materiaal valt onder het eigendom van Energievergelijken.nl of is afkomstig van een samenwerkingspartner die specifiek toestemming heeft gegeven voor het gebruik van het tekst- en beeldmateriaal op deze website.

Energievergelijken.nl behoudt zich het recht om dit tekst- en beeldmateriaal te allen tijde aan te passen of te verwijderen zonder hier van te voren melding aan te geven. Het is niet toegestaan voor bezoekers van deze website om zonder officiële toestemming het materiaal te kopiëren of voor andere doeleinden te gebruiken. Deze website bevat daarnaast hyperlinks naar externe websites. Energievergelijken.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor informatie op deze websites. 

Aansprakelijkheid

Alle informatie die op Energievergelijken.nl wordt weergegeven over energieprijzen, leveringsvoorwaarden, leveranciers en acties is verkregen via energieleveranciers. Energievergelijken.nl zet zich altijd volledig in om deze gegevens te controleren op waarheid, toch kan zij niet garanderen dat deze gegevens altijd up-to-date en volledig zijn.

De software van Energievergelijken.nl die de vergelijking genereert stelt aan de hand van de door de gebruiker ingegeven informatie een overzicht met energiecontracten samen die relevant zijn voor die specifieke gebruiker. In dit overzicht worden energieproducten en prijzen getoond die op dat moment beschikbaar zijn. Aan dit overzicht kunnen vanwege deze tijdelijke aard geen rechten worden ontleend. Energievergelijken.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het tot stand komen van een afspraak tussen een energieleverancier en een gebruiker van onze website, omdat zij hier geen partij in is.

Energievergelijken.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de website door consumenten. Schade die is ontstaan door het direct of indirect gebruiken van Energievergelijken.nl of door het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website is op eigen risico en niet de verantwoording van Energievergelijken.nl.

Alle informatie gepresenteerd op Energievergelijken.nl die een mening of andersoortige beweringen bevat, is niet (noodzakelijkerwijs) afkomstig van Energievergelijken.nl, maar valt onder de verantwoording van de auteur van de betreffende tekst. De website geeft geen garantie dat alle gepresenteerde informatie ook daadwerkelijke geschikt is voor het doel dat de gebruiker van de website voor ogen heeft. 

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Deze Algemene Voorwaarden en het gebruik van Energievergelijken.nl vallen onder de handhaving van uitsluitend het Nederlands rechtssysteem. Mogelijke geschillen en gerechtelijke procedures die ontstaan vanwege al het mogelijke gebruik van deze website worden voorgelegd aan de bevoegde Amsterdamse rechter.

De website van Energievergelijken.nl is ontwikkeld, wordt beheerd en is eigendom van The Switch Company B.V. in Amsterdam, inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel: 53627687.