Hoe werkt overstappen?

Vergelijken en
overstappen
Je huidige contract
wordt opgezegd
Je hebt 14 dagen
bedenktijd
Je overstap
is geregeld

Welke energieleverancier, welk energiecontract?

We kunnen niet zeggen dat een bepaalde energieleverancier meestal het goedkoopst is. We kunnen wel zeggen dat een bepaald energiecontract het goedkoopst is. Het is namelijk zo dat de energieleveranciers verschillende contracten aanbieden. Er is niet één eenjarig contract die een leverancier aanbiedt, er zijn er vaak tientallen. Energievergelijkingssites hebben veelal de goedkoopste energiecontracten van energieleveranciers, dus ben je op zoek naar goedkope energie? Probeer dan een gratis en vrijblijvende energievergelijking.

Welke energieleverancier past het beste bij je?

Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004 zijn er talloze energieleveranciers opgericht. Iedere leverancier biedt unieke contracten aan. Contracten variëren bijvoorbeeld op looptijd. Zo zijn er contracten voor onbepaalde tijd en contracten met een vaste looptijd (1, 3 en 5 jaar). Ook onderscheiden energieleveranciers zich door het aanbieden van groene stroom, die varieërt van 100% groen tot 'een beetje groen'. En natuurlijk bestaan er prijsverschillen. Maar hoe weet je nou welke energieleverancier het beste bij je past?

 

Daar komt Energievergelijken.nl de hoek om kijken! Door energie te vergelijken, zie je namelijk in één oogopslag wie de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie is. Je kan de zoekresultaten ook filteren op onder andere looptijd, type contract (variabel of vast) en groene/grijze energie. Dankzij de filters is het helemaal niet ingewikkeld om te zien welke energieleverancier in jouw geval het gunstigst is!

 

Aanmelden kan direct op deze website en je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Wij zeggen je huidige energiecontract voor je op en zorgen ervoor dat de overstap vlekkeloos verloopt. Kortom: energieleveranciers vergelijken en overstappen via een vergelijkingswebsite is écht geen gedoe!

 

Energie vergelijken

Overzicht van energieleveranciers

Wij zijn overzichtelijk en betrouwbaar. Dat betekent ook dat je in onze energievergelijker een duidelijk overzicht van energieleveranciers terugvindt. 

 

Meestal bieden energieleveranciers meerdere contracten aan, die bijvoorbeeld variëren in looptijd en oorsprong van de energie (groen of grijs). Ook zijn er contracten die exclusief zijn voor Energievergelijken.nl. Tussen het grote aanbod zit ongetwijfeld een energiecontract dat past bij jouw situatie.

 

Let ook eens op de beoordelingen die bezoekers van onze website geven aan hun huidige energieleverancier. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de ervaringen van de bezoekers met hun huidige energieleverancier op het gebied van klantenservice, betrouwbaarheid en contractvoorwaarden. Wellicht interessant om mee te nemen in je zoektocht naar de beste energieleverancier in jouw situatie. Start de zoektocht nu en begin met energieprijzen vergelijken.

Waarom overstappen?

De voornaamste reden om over te stappen op een andere energieleverancier is een geldbesparing die kan oplopen tot bijna €280,- op jaarbasis afhankelijk van je verbruik. Je kunt ook overstappen als je niet tevreden bent over de huidige energieleverancier. Je kunt ervaringen met energieleveranciers navragen bij één van onze onafhankelijke overstapcoaches.

 

Ben je juist erg tevreden over je huidige energieleverancier? Dan kun je ook je energiecontract verlengen via deze website. De verlengaanbiedingen via energievergelijkers zijn veelal scherper dan als je rechtstreeks bij de energieleverancier verlengt. Begin nu gratis met energie vergelijken om te zien of verlengen of overstappen voordeliger voor je is.

96% van onze klanten beveelt ons aan
Overstapgemak
8,8
Klantvriendelijkheid
8,6
Reactiesnelheid
8,6