ZAKELIJK ENERGIE
VERGELIJKEN

Dat scheelt direct

Vergelijk MKB'er / ZZP'er

U bent MKB & ZZP klant (zakelijk kleinverbruiker) als:

 • Uw energie in rekening wordt gebracht met een maandelijks termijnbedrag en een jaarnota.
 • U een factuur ontvangt van uw leverancier voor zowel levering- als netbeheerkosten.
 • U een elektriciteitsaansluiting heeft die kleiner is dan of gelijk aan 3 x 80 Ampere (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25).
Vergelijk Grootzakelijk

U bent grootzakelijke klant (zakelijk grootverbruiker) als:

 • Uw energie maandelijks wordt afgerekend op basis van uw werkelijk verbruik.
 • U twee aparte facturen ontvangt: een voor energielevering en een voor netbeheer.
 • U een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3 x 80 Ampere (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (⋝G40).

Zakelijke energie

Zakelijk energie vergelijken is nogal wat uitzoekwerk. Het wordt eenvoudiger gemaakt met onze zakelijke vergelijker. Onze zakelijke vergelijker vergelijkt groot aantal zakelijke energietarieven en onderhandelt met alle energieleveranciers. De vergelijker geeft je altijd onze beste deals van dit moment. Deze service bieden we gratis aan. Bedrijven kunnen tot wel 30% besparen op hun huidige zakelijke energie. Start direct met zakelijk energie vergelijken.

Energie vergelijken zakelijk

Wij vergelijken zakelijke energie voor:

Zakelijke energie vergelijken: de voordelen

 • ZZP
 • MKB
 • Grootzakelijke bedrijven

Met zakelijke energie vergelijken nemen we ondernemers werk uit handen. Afhankelijk van je contractsduur en je energieverbruik kun je jaarlijks zakelijke energie vergelijken en meteen een energiecontract afsluiten.

Zakelijke energie vergelijken: hoe werkt het?

Voordat je begint met zakelijke energie vergelijken, moeten we eerst het een en ander van jouw bedrijf weten. Zo moeten wij eerst weten of je in de categorie MKB en ZZP valt of dat je een grootzakelijk bedrijf hebt.

Je bent MKB en ZZP-klant als:

 • je energie in rekening wordt gebracht met een maandelijks termijnbedrag en een jaarnota;
 • je een factuur ontvangt van je energieleverancier voor zowel levering- als netbeheerkosten;
 • je een elektriciteitsaansluiting hebt die kleiner is dan of gelijk aan 3 x 80 Ampere (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25).

Je bent grootzakelijke klant als:

 • je energie maandelijks wordt afgerekend op basis van je werkelijke energieverbruik;
 • je twee aparte facturen ontvangt: een voor energielevering en een voor netbeheer;
 • je een elektriciteitsaansluiting hebt die groter is dan 3 x 80 Ampere (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (⋝G40).

Maak je keuze aan de hand van deze gegevens en klik op de juiste vergelijker. Let op: je kunt alleen online vergelijken als je jaarverbruik kleiner is dan 4 miljoen kWh en 1 miljoen m3 gas. Verbruikt jouw grootzakelijke bedrijf meer? Neem dan contact met ons op of bel 085-7437007 om de mogelijkheden voor zakelijke energie te bespreken.

Zakelijk energieprijzen vergelijken

Maak aan de hand van bovenstaand rijtje de keuze: ben je een grootzakelijke klant of ben je een ZZP’er of MKB-klant? Klik op de juiste zakelijke energievergelijker.

Zakelijke energievergelijker voor ZZP en MKB

Vul de postcode van jouw bedrijf in en vul in van welke energieleverancier jouw bedrijf momenteel energie ontvangt. Vul ook je jaarlijkse energieverbruik in, dit kun je zelf precies invullen of je kunt een kiezen uit het verbruik van: ZZP, eenmanszaak, winkel, kantoorpand of industrieel. Geef ook aan of je een dubbele meter hebt. Klik op ‘Start vergelijken’. Je kunt nu contracten voor zakelijk gebruik vergelijken. De vergelijker wijst zich vanzelf.

Zakelijke energievergelijker grootzakelijk

Vul ten eerste je bedrijfsnaam, KvK-nummer (optioneel) en de contactpersoon van het bedrijf in (achternaam die is ingeschreven als tekeningsbevoegd). Geef aan wanneer je wilt dat het leveren van energie begint en wat je wilt vergelijken (elektriciteit en/of gas). Ook moeten we weten hoeveel aansluitadressen er nodig zijn en wat het verbruik is per adres. Klik dan op ‘Start snel vergelijk’ of ga voor een vergelijking op maat. De vergelijker wijst zich vanzelf.

Zakelijke energie vergelijken: de voordelen

 • Wij onderhandelen met de energieleverancier voor je, dat hoef je dus niet meer zelf te doen. Op deze manier laten we ook zakelijke klanten met minder moeite, minder betalen voor hun energierekening.
 • Wij geven je altijd de beste en goedkoopste energiecontracten van dit moment. Je vindt alles in een overzicht.
 • Deze service bieden we geheel gratis aan.
 • Overstappen is in slechts enkele eenvoudige stappen geregeld. Je komt nooit zonder stroom of gas te zitten. Je bedrijf zal dus niet lijden bij een overstap.
 • Je ontvangt middels onze contractwekker na afloop van je contract weer de beste energiecontracten direct in je mailbox.
 • Bedrijven kunnen tot wel 30% besparen op hun huidige zakelijke energie.
 • Uiteraard beantwoorden we ook alle eventuele vragen die jij en je collega’s hebben over energie.

Goedkope energie zakelijk

De goedkoopste zakelijke energie is niet voor elk bedrijf hetzelfde. Wat voor jouw bedrijf het voordeligste energiecontract is, ligt aan het verbruik en de omvang (aantal locaties) van jouw bedrijf. Over het algemeen zijn consumentencontracten voordeliger bij een verbruik lager dan 10.000 kWh en 5.000 m3 gas. Deze contracten zijn via onze particuliere vergelijker te vergelijken en af te sluiten. Boven dit verbruik van 10.000 kWh en 5.000 m3 gas is het voordeliger om een zakelijk contract af te sluiten. Wanneer je een grote winkel hebt, zoals een supermarkt of tuincentrum, heb je een hoog verbruik en is een zakelijk contract het voordeligst. Maar ben je ZZP’er? Dan is het waarschijnlijk voordeliger om voor een particulier energiecontract te gaan. De goedkoopste zakelijke energie die wij aanbieden, vind je eenvoudig in onze vergelijker.

Zakelijke energie ZZP

Ben je ZZP’er? Denk dan goed na voordat je een zakelijk energiecontract afsluit, waarschijnlijk is dit niet nodig. Over het algemeen zijn consumentencontracten voordeliger bij een verbruik lager dan 10.000 kWh en 5.000 m3 gas. Daarnaast geniet je bij een consumentencontract van een welkomstkorting en scherpere energietarieven dan bij een zakelijk contract. Daarnaast ben je door de overheid beschermd bij het afsluiten van consumentencontracten. Je contract kan niet stilzwijgend verlengd worden en er geldt een bedenktijd van 14 dagen. Dat is niet het geval bij een zakelijk energiecontract.

Zakelijke energie eenmanszaak

Heeft u een kantoor aan huis en wil je zakelijke energie op privé adres? Wanneer je als eenmanszaak een kantoor aan huis hebt, zal je waarschijnlijk niet veel energie verbruiken. Een kantoor met een laptop en een koffiezetapparaat verbruikt namelijk niet zoveel elektriciteit. Zakelijke energie op privé adres is wel mogelijk, al zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Hulp nodig bij zakelijke energie?

Let op: je kunt alleen online vergelijken als je jaarverbruik kleiner is dan 4 miljoen kWh en 1 miljoen m3 gas. Verbruikt jouw grootzakelijke bedrijf meer? Neem dan contact met ons op of bel 085-7437007 om de mogelijkheden voor zakelijke energie te bespreken.

Nog vragen?

085-7437007